Siellä me ollaan, Piz Buinin tuotteet, Piz Buin asiantuntijat ja minä Helsingin Sokoksen ensimmäisen kerroksen kosmetiikkaosastolla (McDonaldsin sisäänkäynnistä liukuposrtaat ylös, niin siinä :)) 

Kesä kun tuli yllättävän nopeasti ja aurinko paahtaa ihan täysiä. Ei voisi parempaan aikaan tämä tilaisuus tulla ja kehotankin kaikkia kiinnostuneita tulemaan ensi lauantaina Sokokselle kuulemaan lisää aurinkorasvoista ja tapaamaan mielellään myös minua! Olen paikanpäällä haastateltavana ja toivottavasti näkemässä monia teistä klo 11-15 välisenä aikana.
Jos siis olet lähistöllä niin tule moikkaamaan ja täydentämään aurinkorasvavarastotot (50 ensimmäiselle BizBuin tuotteen ostajalle kevyt rantakassi kaupan päälle).
 

 


Minä olen muuten juuri se joka kavereille pitää palopuheita ihon palamisesta ja tuputtaa +50 suojakerrointa nenänpäähän. Siksi olenkin niin tyytyväinen kun kaupoista on alkanut katoamaan ne suojakerroin 2 öljyt ja tilalle täytetty kunnon aurinkorasvapurkit!
Useissa lomakohteissa missä olen ollut, näkyy enää alimmillaan suojakerroin 30 aurinkorasvoja.
Menneitä on ne ajat kun Kanariansaarilla lilluttiin keskipäivän auringossa porkkanaöljyissä viisi tuntia. Tai menneitä ja menneitä, sieltä nekin auringonpalvontatunnit hiipivät iän myötä iholle maksaläiskinä ja ryppyinä jossain vaiheessa. Silloin ei tiennyt paremmin.
Silloin suojakerrointa 30 aurinkorasvaa ei näkynyt kenenkään kaverin rantakassissa.

 

Aurinko on salakavala kaveri, sitä välillä unohtaa sen voiman. Minä muistan hyvin miten pilvisenä päivänä paloin Meksikossa miltei punaiseksi kuin rapu – ja minä palan todella harvoin.
Mutta niistä kerroista oppii. Viime reissulla Balilla suojattiin itsemme kunnolla Piz Buinilla ja voin todella liputtaa näiden tuotteiden puolesta. Wet skin -purkki tyhjeni vauhtia, kun koko porukka koki sen niin käteväksi ja siskon kanssa kehuttiin kilpaa Biz Buinin After Sun Tan Intensifying -rasvaa. Ehkä paras after sun mitä olen tähän mennessä kokeillut!

Ja paljon reissanneena sitä on tullut kokeiltua vähän kaikenlaista.

 

Niin, minä pidän PizBuinista ja pidän sen tarinasta. Sveitsiläisestä kemianopiskelijasta joka vuonna 1938 kiipesi PizBuin vuorille, paloi auringossa ja alkoi tämän jälkeen kehittelemään tehokasta suojaa aurinkoa vastaan. Piz Buinin historia on pitkä ja aurinkosuojien taustalla vuosien taustatyö. Omien kokemuksieni perusteella voin sanoa, että Piz Buin on laadukas ja miellyttävä suoja aurinkoa vastaan ja ainakin minun rantakassissani sille on viimeistään tämän Balin reissun jälkeen aina oma paikka.

 

 

 

Muistatko sinä suojata ihosi auringolta hyvin? Levittää suojan tarpeeksi ajoissa ja lisätä sitä riittävästi päivän aikana?
Tiesitkö, että jos aurinkorasvapurkki altistuu pahasti auringolle, rasvan suojakertoimet heikkenee?
Tai että avattu tuote säilyy maksimissaan 12 kuukautta?
Kuinka paljon aurinko heijastuu vedestä, lumesta, hiekasta ja jopa ruohosta?

 

Nyt olisi hyvä hetki tulla kuulemaan lisää ja hakemaan ne kesän aurinkorasvatkin mukaan.

Biz Buin on Helsingin Sokoksella ensi lauantain 24.5 klo 10-16 ja minä mukana myös klo 11-15
Toivottavasti nähdään siellä!

 

Turvallisen aurinkoista loppuviikkoa kaikille! :)
Postaus on osa PizBuinin ja MyCosmon yhteistyökampanjaa

Kommentit (5)

Aino

En meinaa blondina ruskettua millään ja se ärsyttää mua aivan hirmuisesti! Ulkomailla rusketun joo, mutta suomessa en. Kokeilin tänään Baby Oilia, se toimi mun mielestä hyvänä "ruskettajana". Onko PizBuinilla joitain semmosia rasvoja jotka suojaa ja silti edistää rusketusta? :)
Tulisin muuten mielelläni tuonne kyselemään ja ostelemaan rasvoja, mutta en silloin pääse! :/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aina kannattaa käyttää suojaa, vaikka ei millään ruskettuisikaan. Baby oil sellaisenaan on siis iholle auringossa aika paha. Oletko kokeillut aurinkokapseleita? Niitä kannattaa alkaa popsimaan hyvissä ajoin ennen "rusketuskautta" ja sen jälkeenkin. Hoitavat ihoa ja edistävät ruskettumista.
Piz Buinilla on hyvä After Sun Tan Intensifying lotion, mikä sisältää Tanimelia, joka on rusketusta syventävä luonnonuute.

Aikapaikkapäiv

Jäiköhän nyt se päivä kertomatta tai on ainakin niin jemmattubettei helpolla löydy. Korjaa tilanje, jos näin on

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Päivämäärä lukee otsikossa ja tekstin lopussa uudestaan, mutta lisäsin sen nyt vielä selvemmin tuonne loppuun :)

Jenni

Voi kyllä houkuttröelisi noita tuotteita testata! Mietityttää vain että ovatko nämä kovinkin hintavia?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram