Samperin Zarassa alkaa olla aika oiva valikoima kesävetimiä. Sellaista hempeyttä, keveyttä, värikästä, virkattua ja pitsiä koko kauppa täynnä! Tavallaan ei ollut tarkoitus kuin käydä kääntymässä, mutta käytiinkin sitten oikein sovituskopin kautta. (välipointtina, että inhoan Zaran sovituskoppi jonoa).
Olin löytänyt kätösiini ihanat pitsishortsit. Muutama vuosi tässä ollaan etsitty vastaavia ja nämä sopivat sitten vihdoin täydellisesti näyttämättä joltain sulttaanin vauvan vaipoilta. - Ne piti siis ostaa.
Seuraavaksi törmään pitsimekkoon ja koska hyvän sellaisen löytäminen vasta vaikeaa onkin, oli tämäkin pakko saada. Päättelin tämän päätöksen oikeutetuksi, koska edellistä etsin vuosia, olen käyttänyt sen jo melkein puhki ja tämä on sitäpaitsi hieman juhlavampi versio. Ja se on toki myös ihana kuin mikä.

 

 

Kommentit (22)

minäää

multa löytyy kans noi samat shortsit! oottelen vaan että koskas pääsis käyttämään:)

Senja

en kyllä ymmärrä miten keskustan zarassa on aina niin pitkät jonot!! monesti jäännyt ostamatta vaan siksi ettei jaksa jonottaa..mutta upea ostos kyllä!;))

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En minäkään! Aika monta sovituskoppia sielä kuitenkin on. Monesti myös itseltä jäänyt muutama juttu ostamatta/sovittamatta sen takia.

Reetta

Onpas nuo ihanuuksia. Espanjassa ei koskaan tartte jonottaa Zaran sovariin, tai mä en ole ainakaan joutunut :D

Nina

Minä oon jo luovuttanut kaikkien pitsihörsellysten kanssa. Ne ei vaan sovi minulle. Niinkun ei pastellitkaan. Tai ylipäänsä ikinä mikään mistä muuten tykkään. Ihana tuo pitsimekkokin. Ja pitsishortsit. Fiilistelen sitten täällä noita saavuttamattomia pitsilinnoja. :D

xoxo Nina

nanna

tarvii varmaan käyä mallaamassa tota pitsimekkoa, on ollu itelläki etsintälistalla viimesen kolmen kesän ajan eikä oo tärpänny. kriteerit lienee vähän korkeella :D

Ellu

Päheet! :) Hei arvaas mitä, kannattaa (jos viitsi matkata:D) reissata Jumboon. Jumbon Zara on sata kertaa rauhallisempi, siistimpi (ei ehkä uskois) ja siellä ei oo koskaan jonoa pukkareissa! Sen jälkeen kun oon käynyt siellä Zarassa niin toi keskustan tuntuu niiiin sottaselta, aina hirvee ryysis ja vaatteet mytyssä. Rupee ihan ahistamaan ajatus sovittamisesta ja ostelusta. Jumbon Zaraa suosittelen, vaikkakin se nyt on siellä fakin Jumbossa. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En olekaan käynyt Jumbon Zarassa aikoihin, mutta tosiaan muistelisin olleen siisti ja "rauhallisempi"! Kiitos kun muistutit. ensikerralla kun ajan ohi, niin ehdottomasti piipahdan siellä ja juoksen sovituskopissa kokoajan! (vain koska voin) :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.