Korkokenkä-uhoiluni kävivät toteen ja jaksoin tepastella tämän näköisenä viime lauantaina jopa muutaman tunnin tuolla kaupungilla. Varvassandaalit kulkivat kyllä kassissa mukana, kuin sellaisena turvana, jos vaikka päättäisinkin haluta äkkiä takaisin turvalliseen kesätyttö lookiini.
 

 

Pidän tuosta rennosta haalarista, päätin että se sopii melkein minne vain. Sekin.
Olen huomannut, että ostan todella ns. Turvallisia ja monikäyttöisiä vaatteita. Kovin monia villikortteja ei kaapista löydy ja hyvä niin, mitä ne siellä tekisivät käyttämättöminä – kummalliset muotivillitykset, tai liian hienot mekot.

 

Tänään meillä on muuten taas yksi kiva päivä - kaikkien näiden jo menneiden todella ihanien kesäpäivien lisäksi, pakkaan nimittäin tyttökaverit autoon ja hurautan meidät Hankoon. Tavallaan ihan muuten vaan, en tiedä vielä tarkalleen mitä siellä tehdään, mutta ei sillä ole väliä. 

  

Takki - Zara
Playsuit - GinaTricot
Kengät - Zara
Aurinkolasit - RayBan
Laukku - Céline
Korut - Gt/Lindex Kuvat: Mona Salminen 

Kommentit (13)

Galileio

Sinulla kun on niin kaunis kroppa, niin minkä verran harrastat liikuntaa? Tai siis lähinnä kiinnostaa se, että saatko pidettyä kropan noin upeana oikealla ruokavaliolla vai liikunnalla, vai sekä että? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Harrastan liikuntaa (paitsi nyt lomalla) n. 2-3 kertaa viikossa ja syön suht terveellisesti kyllä, mutta ehkä enemmänkin geeneillä on suurin vaikutus - olen aina ollut siro ja pieniluinen.

Tuli

Tosi kiva asu eikä mielestäni yhtään turvallinen! :) Kiinnostava, trendikäs, kesäinen ja kaunis! Juliamainenkin, ehkä siksi koet asun turvallisena? :) Luultavasti pitsijumppini olisi minulle se villikortti, joka jäisi kaappiin odottamaan jotain rohkeuspuuskaa, vaikka asuihini särmää haenkin :D Hassua, vai mitä :)

emma

Voi Hanko on niin ihana paikka, have fun! Ja tuo playsuit (vai jumpsuit onko niillä jotain eroa :D) on tosi kaunis, oliko edes pahan hintainen? Yksi juttu mitä välillä mietin blogiasi lukiessa on, että miten sun hiukset pysyvät noin? Ovatko ne koko ajan noin vai pöyhitkö niitä kuviin? Ne ovat jotenkin tosi kuohkeat ja pysyvät tosi hyvin tavallaan "toisella puolella" vaikka samaan aikaan näyttää ettei sulla ole jakausta missään (mahtava selitys eikös :D) :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Playsuit on se lyhyempi versio (ainakin luulen niin :D)

Hahah, tukkani on aika tuuhea luonnostaan, mutta usein myös hieman tupeerattu ja en tykkää selkeistä jakauksista, joten siksi peitän jakauksen hiuksilla jotenkin oudosti (en itsekään osaa selittää :D)

Auringonkukka

Täydellinen asukokonaisuus! Olet kuin elävä barbie-nukke. <3 kuvat bannerimatskua! ovatko nuo kengät mukavat jalassa? Näyttävät epämukavilta. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram