On ollut kiire ja ajatukset ihan muualla.
Ensi viikolla kuitenkin paremmin, kaikkihan on aina ensi viikolla paremmin.

Eilen olin erittäin väsynyt ja nälkäinen kun tulin kotiin. Tein hernekeittoa, koska mitään muutakaan ei ollut, enkä mitään olisi jaksanut edes tehdä. Ja kyllä tämä hernekeitto tuli siis suoraan purkista. Istuin sohvalle syömään sitä, mutta nukahdin. Heräsin siihen haisevan hernekeiton hajuun, mikä oli valunut kallistuneelta lautaselta puserolleni ja vähän ylikin. Purkkihernekeitto ei ole koskaan hyvä idea. Minulla on silti sitä aina kaapissa.

Päätin siinä sitten yön pikkutunneilla ryömiessäni puolikuolleena hernekeittoisena suihkuun että ensi viikolla vähemmän stressiä ja enemmän kaikkia pilvilinnoja ja halinalleja.

Ajattelin aloittaa lähtemällä nyt sisustusostoksille. Ostoksille on tosin ehkä väärä sana, koska mennään luultavasti vain haaveilemaan uudesta sohvasta jos meidän syliin tippuisi joskus taivaalta rahaa vakka ostaa se.

Kommentit (11)

Linda

Sä oot niin kaunis että mä en kestä!!! ♥ Ja voi ei! Mulle on tapahtunu samalla tavalla kalakeiton kanssa ku sulle kävi ton hernekeiton kanssa :D haha!

Sari

Haha, mahtavaa kuulla, että sullakin on aina hernekeittopurkki kaapissa. Täällä sama homma. :D Kaiken varalle, erityisesti niiden päivien, kun mikään ei mene niinkuin pitäisi! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat