Eräs päivä joskus kaksi kuukautta sitten Kampin Accessorize –liikkeessä tuijottelin viininpunaista myssykkää.
Ajattelin että se on todella ylihintainen. Melkein hurjat kolmekymmentä euroa! Siis hm:stähän noita saisi tuolla rahalla jo kolme ja vaikka sukkapaketinkin päälle. Enkä minä edes käytä pipoja. Ja niin minä lähdin pois.

Kunnes puolen tunnin päästä marssin takaisin ja riuhtaisin pipon kassalle vihoissani. Anteeksi vain kassaneidille tympeä olemukseni, mutta kuka ei-pipoja-käyttävä aikuinen ihminen antaa pipon puhua itsensä parkkihallista asti takaisin kauppaan tuhlaamaan sen kolmekymmentä euroa pipoon minkä tulevasta käytöistä ei ole minkäännäköisiä takuita. Muita kuin se, että melkein kuulin pipon puhuvan minulle etten voisi elää ilman sitä.

No enhän minä voinutkaan. Se on pelastanut jo kymmenet huonot hiuspäivät, kiiltävät otsat ja paleltuneet korvat.
Paras piponi. (ja siinä on myös söpö tupsu, mutta sitä ei näy).

Mummini joskus kertoi minulle, että iso-iso-iso-isäni Aleksanteri oli jonkin sortin kylävelho. (ja tämä tarinahan on tosi). Sellainen joka osasi parantaa ihmisiä ja löytää niiden hukkuneita tavaroita.

Minä pienenä olin aivan varma että lahja on kaukaiselta sukupolvelta periytynyt juuri minulle. Halusin olla kovasti erikoinen ja mielikuvitustakin riitti. (Osasin edelleenkin mielestäni puhua eläimille. Hevosille ja porsaille eritoten). Aina kun jokin tavara – oli se sitten kynä taikka kenkä - oli kadoksissa, niin minä pienessä päässäni yritin päästä toiseen ulottuvuuteen ja tietää missä se on.
En kylläkään koskaan tiennyt ja sitten kyllästyin.

Nyt alan epäillä että tavarat ehkä sittenkin puhuvat minulle. Vain ne omani, ne mitä minun pitää ostaa.
Eikö olisi maailman paras tekosyy shoppailulle?

Pipo & hanskat - Accessorize
Paita, sormukset & housut - BikBok
Nahkatakki - Zara
Laukku - Marc Jacobs
Kengät - Jeffrey Campbell

Kommentit (31)

hanskup

Ihana pipo. Pitäs itekki ostaa joku uus kiva pipo. Tarkeneeko siellä etelässä muuten noin vähillä vaatteilla? Täällä Oulussa ei todellakaan : )

Suvi / Port Coton

Voi miten söpö pipo! :) Kipittäisin itsekin sen hommaamaan, mutta kipuraja menee aika paljon alempana mitä pipoihin tulee. MÖH.

Sitten utelisin, että mitenkäs olet laittanut tukkasi näissä kuvissa? :) Nimim. Täydellisten laineiden metsästys jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.

http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Suoristusraudalla vain :) ei mitään erikoisia kikkoja vaan sillä perus tekniikalla. Jotain kiharan elvyttäjää taisi tosin olla alla.

Kara

Hei hei hei et kertonu mistä nuo ihanat sormukset löysit vai onko mulla näkö menny? Mihiiiii

Annica

Hyvännäköinen pipo ;) Mä taas oon ihan pipoihmisiä, omistan monta pipoa, mutta tuntuu etten ole löytänyt sellaista täydellistä joka istuisi kuin nenä päähän :D En koskaan tiedä pitääkö pipoa pitää otsalla, hiusrajalla, päälaella vai kulmakarvojen tuntumassa. Onko sille oikeaa paikkaa?
ps.Ihanat kulmakarvat. Yritän itsekkin "kasvattaa" kulmistani tuollaiset ihanat paksut. Omistan luonnostaan paksut kulmat, mutta olen nyppinyt niitä monta vuotta ohuiksi. Nyt olen jättänyt ne nyppimättä nyt kolmatta viikkoa, eivätkä ne ole vieläkään palautuneet entiselleen! :( :D

Sarkku

Hih, täällä samanlainen kulmienkasvatusprojekti meneillään :D Vasemmanpuoleinen tuntuu palautuvan nopeammin kuin oikea?! Eli hölmöltä näyttää, mutta täytyy toivoa että parissa kuukaudessa ovat ennallaan. KYLLÄ, siinä voi kestää niin kauan :D

Annina

Pipo näyttää tosi kivalta! Aika kallis tosin joo, mutta ehkäpä ihan hintansa värtti:) ja täällä taas naurahdeltiin sun kirjoituksille, oot hauska:D

Senja

haha tää teksti oli taas niin piristävä ja hauska, tykkään niin kovasti sun tyylistä kirjoittaa! ja toi väri on kyllä ihan täydellinen sulle=)

jem

Entä jos ne kaupassa kaikista eniten houkuttelevat tavarat on tavaroita, jotka edellisessä elämässä hukkasimme?? Olisi suuri vääryys jättää ne tässäkin elämässä heitteille! :((

anni-amanda

Sun kirjoitustyylis on vaan niin mahtava et sun blogia lukiessa tulee aina hymy huulille :D keep up the good work!

Diipadaapa

Sulla on tosi suloinen kirjotustapa, voisin kuvitella sinun kirjoittavan lastensatuja! :D
Taas kerran ihana asu, pipo ja hanskojen väri sopivat hyvin vaalean ja mustan kanssa.

j

puhuttelevat ne tavarat sinut sieltä parkkihallista vissiin useamminkin takaisin, kun asiakkaanani olet aina vähän tympeän oloinen.. vai oletko ehkä ujo? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nyt en kyllä voi allekirjoittaa :D Olen yleensä todella tarkka siitä että kassalla olen kohtelias, katson silmiin, hymyilen, sanon hei, kiitos jne.
En koskaan tahalteen tai ujouttani olisi tympeä.

Minka

Munkin pitäis löytää vielä se THE pipo, tällä hetkellä kun korviensuojaamisvirkaa koiran kanssa lenkeillä hoitaa ikivanha, vaaleanpunainen pitsimäisen virkattumainen myssy, jossa on toisella puolella päätä söpö ruusu.. Ei ihan se parikymppisen nuoren naisen pipo, mutta paremman puutteessaa tullut käytettyä :D Haluaisin sellaisen oikein muhkean ja lämimän ihanan tupsupipon!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

hahah, voi ei :D (kuulostaa kyllä hurjan söpöltä).
Pipon etsiminen taitaa hankaloitua koko ajan kun kaupat alkavat täyttyä jo bikineistä ja kesävetimistä! Toisaalta alennuskorista voi tehdä vielä vaikka mitä löytöjä.
Toivottavasti löydät muhkean tupsu pipon :)

Tiina

Pipo tekee jotkut ihmiset tosi hyvännäköisiksi ja sä olet näemmä yksi niistä, sopii todella hyvin! :) Mun nimeä kaupassa huutavat laukut. Palaan monta kertaa takaisin sen täydellisen laukun luo. Viimeksi hain lounasta ruokatunnilla kaupasta kun näin sen, palasin eväät kädessä ulko-ovelta takaisin sitä katsomaan - kahdesti. Menin kuitenin töihin ja lähes itkin työkavereille, että se laukku siellä on parasta ikinä. Käskivät mun jatkaa ruokatuntia ja palata hakemaan sen <3 Ihanat työkaverit. Kassalla kävi vielä tuuri ja löysin kyseisen kaupan lahjakortin, joka oli käyttämättä, joten laukulle tuli hintaakin vain joku kymppi!

Taija

No et kyllä ole ihan tavallinen ihminen ainakaan, tavalliset ihmiset ei nimittäin ole noin uskomattoman kauniita! Jotain taikaa sinuun siis kyllä on peritytynt! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram