En ole pitkästä aikaa ollut kipeä. Nyt olen ja otan siitä kyllä kaiken irti; loikoilua sohvalla, pitkiä päikkäreitä, maratoonina tv-sarjoja digiboxilta, kirjoja ja tietokoneen ruudun turhaa tuijottamista. (ihan kun en tekisi näitä muutenkin aina vain kun on aikaa).

Tämä kuume eroaa muista aikaisemmista sillä, että ruokahalu on mahtava! höyryävä kanakeitto on korvattu jo mm. isolla määrällä sushia, vielä isommalla karkkipussilla, lenkkimakkaralla ja kaikenmaailman limuilla ja mehuilla (en pahemmin koskaan juo limua ja en kyllä tosin syö sitä lenkkimakkaraakaan koskaan). Alan jo epäilemään että olenko se minä vai mahalaukkuni joka on ihan kuumehouruissaan täällä.

No, ehkä huomenna normalisoidun.

Eniten seuraa kuumeelleni on pitänyt Jari Tervon Layla –kirja. Pidin siitä todella paljon ja ahmin sen muutamassa päivässä. Nyt harmittaa, että kirja on loppunut, mutta kuume ei.

Kommentit (22)

Yanna

Ui ui joku uus kirja! Voitko londaa? En oo pitkään aikaan löytänyt mitään lukemisen arvoista (EHKÄ koska en oo ettinyt kirjoja?) mut ois siistiä lukee joku hyvä :) ja parane piaan<3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Toki! :) Laurin jälkeen (pakotin sen, eli siihen voi mennä n. vuosi).
No ei. Toivottavasti se on nopea niin voin kiikuttaa sen sulle pikeemmiten <3

kipi

Pikaista paranemista sinne suuntaan!
Hei, mitenkä saan omaan blogiini lisättyä kuvakkeen "seuraa blogilistalla" miten olet sen tuonne saanut?:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kiitos, yritän :)
Blogilistan sivuilta saat sellaisen seuratanapin koodipätkän, minkä lisäät bloggerin ulkoasun HTML -gagettiin jos nyt oikein muistan :) Olen ollut niin pitkään Indiedaysillä ja täällä käytetään wordpressiä niin muisti vähän pätkii :)

Pärpi

Pikaista paranemista! :). Ja se Layla on kyllä oikeasti hyvä. Ei mennyt kauaa kun sen luki (eli ahmi) kannesta kanteen.

Herminica

Kokeile kirjoja nimeltä Little Been Tarina, Alkemisti, Kärpästen herra ja Tuhat loistavaa aurinkoa. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Oi, kuulostaa hyviltä koska kolmantena oli tuo tuhat loistavaa aurinkoa minkä olen jo lukenut ja tykkäsin tosi paljon. Kiitos!

Laura

Heips! Onneksi ei vaikuta kovinkaan pahalle tuo sinun tauti. :) Minä olen myös kuumeessa ja minulle ei tosiaankaan maistu minkäänlainen ruoka.. :/
Päiväunet ja tv-sarjojen katsominen on kyllä parasta kipeänä! :)

Joanna

Mulla usein kuumeessa tekee mieli syödä vaahtokarkkeja ja mandariinia niin paljon että räjähtää. En tajua mikä niissä vaahtokarkeissa niin kiehtoo. Paranemisia! :)

Henni

Mulla on samat himot kuumeessa, saatan syödä mandariineja monta kiloa :D Etenkin kuuman kaakaon päällä vaahtokarkit on parhautta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Siis mitä ihmettä :D Mandariineja. PItäisi melkein kokeilla! Vähän parempi himo, kuin iso kakkipussi ja makkara!

Alexa

Hei muru! Samoissa tunnelmissa mennään täällä reissun jälkeen... Tosin mä en pysty koskaan olemaan saikulla töistä ilman huonoa omaatuntoa:D xx

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Varsinkaan lomareissun jälkeen, tiedän! :D Mutta pitäähän sitä parannella itseään kunnolla (sanon minä joka menin kuumeessa crrossfit treeneihin :D)
Voi meitä :)

Sarkku

Hö! Mä olin justiin kipeenä enkä kyl näyttäny yhtään noin hyvältä :D lähinnä sellaselle haamulle joka on räjäyttäny hiuksissaan ydinpommin ja silmissään kyynelkaasupakkauksen o.O

Kärty

Ehkä tykkäisit myös Neitsythäkistä? Mä en ole lukenut tuota Laylaa, mutta samassa aihepiirissä taitaa liikkua, vaikkakin toi on proosaa ja Neitsythäkki faktapitoisempaa.

Tai voisit tykätä Garpin maailmasta, se on ihan päälaellansa koko kirja :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Varmasti! ihanaa kun saa vinkkejä täältä teiltä. Kirjoitin nuo ylös ja katselen ensikerralla kirjakaupassa. Kiitos :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat