Puin ihka ensimmäistä kertaa (ala-asteen jälkeen) pinkin vaatekappaleen päälleni.
-Fuksia tosin sanoi Lauri. En tiedä miten suhtautua sen miehen älyttömän kattavaan väritietämykseen. Sehän on kuin kävelevä tikkurilan värikartta!
Kateudella kai. Minä juuri kun erotan beigen ruskeasta ja punaisen vaaleanpunaisesta. Nämä tosin ovat niitä juttuja, mitä en edes lähde opettelemaan. Harvinaisen valikoiva muistini ei hevillä päästä väkisin opeteltuja luetteloita läpi. Heittäisi ne tiedot luultavasti samantien roskiin ja keskittyisi muistamaan jotain fiksumpia juttuja, kuten kivilajien nimiä ruotsiksi, tai prosessin, miten kehrätä villakuidusta lankaa.

Fuksia/pinkki.. mitälie housuista mainittakoon vielä sen verran, että kaikesta räikeydestä huolimatta, olo oli hyvin yllättävän kotoisa niissä.
Hassua ihmiseltä, joka vierastaa värejä, ei koskaan ole tykännyt mistään punaisen sävyistä- puhumattakaan, että pukisi päälleen moisen silmiäkin miltei särkevän väriläiskän.

No, olohan taisi itseasiassa olla vähän liiankin kotoisa, nimittäin eilen menin ja ostin elämäni toisen pinkin vaatekappaleen! Luultavasti läjäytän senkin ruudulle ennätysajassa, nyt kun ollaan päästy niin vauhtiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (26)

Ida-Jessica

Tosi kiva asukuvaus -paikka (-:Mä oon kans ihan värisokee, mä ite luokittelisin noi lappapuuron värisiksi :--D Ja iteki värivierastajana silmät ymmyrkäisinä ihmettelen kuinka kivoilta nuo housut oikeesti näyttää!

Queen Ariel

Sinulle Julia sopii ihan mikä väri ja vaate vaan! Olkoon fuksia tai pinkki!:D

Reetta

Fuksia tai pinkki, niin näyttää kyllä erityisen onnistuneelta vaatekappaleelta :)

Senja

woouuu näyttää hyvältä! varsinkin tota valkosta taustaa vasten, kiva kontrasti :)))

Anonymous

Piti googlata fuksia et miltä se nyt sit muka näyttää. Ei hitto sulla on värikartta miehenä :D

iisaw

onko noi nyt sieltä bershkasta? en tiiä vääristääkö noi kuvat väriä mutta noihan on täydellisen väriset, ei liian pinkit vaan tommonen sopiva vanha roosa :) muutenki tuo väri sopii sulle tosi hyvin, varsinki noihin hiuksiin! :)

Julia

Jep sieltähän ne. Ne on kieltämättä juuri sopivan väriset. Olise väri nyt mikä tahansa :)

Oona

Aivan ihanat! Sopii loistavasti sulle :) Värivierastajana mäkin oon nyt ihan hurahtanu kaikenlaisiin väreihin. On alkanu ärsyttään jos kivasta mallista saa vain jotain tiettyä neljää väriä.

Anonymous

Musta noi ei sovi sulle :D Tuollaiset housut saavat aikuisen naisen näyttämään jotenkin hmm.. hörhöltä? :D

anni

Sopii sinulle todella hyvin nuo housut :) Ja samaten ne jossain aiemmassa postauksessa näkyneet vihreät housut. Itsekin hommasin juuri ensimmäiset värilliset farkkuni (punaiset) :)

laura

ihanat pökät:)hei julia, viitsisitkö kertoa mitä kasvojenhoitotuotteistasi? ja miten ovat toimineet ihollasi, se kun näyttää ainakin näissä kuvissa todella hyvältä. :) itsellä nimittäin uudet ihonhoitotuotteet hakusessa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram