Asteiden kohoessa hellelukemiin- koin ihmeparantumisen.
Kenties ehkä, saatan myös huijata itseäni olevani terve. Onhan tänään töitäkin ja kaikkea menoa.

Nautin kesäkuun alusta kukkamekossani piknikillä. Kävimme hakemassa eväät ranskalaisilta jäbiltä (paikalla on ihan oikea nimikin- four seasons, mutta niin. Ei siitä kai sen enempää). Tässä vaiheessa huomasin jättäneeni kameran akun laturiin, joten Iphone hoiti kuvamateriaalin tallentamisen.

valinnanvaikeutta.

 

 

 

 

Miksei voi ottaa kaikkia kastikkeita?

 

 

 

 

Ja sekä lihapullia, että lasangnea!

 

 

 

 

 

Suuntasimme saaliimme kanssa luultavasti jonnekkin Kaivopuiston ja Ullanlinnan välimaastoon.
En oikein tarkalleen tiedä mitä aluetta puisto on, mutta kaunis se on.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt vaivun päiväunille ja kipitän sitten pirteänä töihin. Nauttikaa hyvät ihmiset Helatorstain suomasta vapaaillasta, jos sellaisen saatte :)

 

Kommentit (10)

Anonymous

En vaan voi lakata ihmettelemästä, miten jollakin voi olla noin täydellinen kroppa lähes luonnostaan..

Anonymous

hei muutama utelias kysymys uutena lukijana:Poltatko tupakkaa, selasin sun reissupostauksia ja siellä poltit jossaki kuvassa?Onks toi Lauri siitä nelosen Marja talkshowsta?Oot ihan uskomattoman kaunis, onks sulla hiustenpidennykset vai oma tukka? jatka samaan malliin, ihaillen ja kateellisena luen sun blogia! =)

Anonymous

Hey Julia! teit aijemmin postauksen itseruskettavistasi ja tilasinkin itselleni kehumaasi st. moritzin vaahto ruskettavaa. Levitys vain tuntui vaikealta hanskojenkin kanssa, mutta keksin itselläni ainakin toimivan niksin levitykseen. nimittäin pesusieni! sillä tuli ainakin mulla tosi tasaista jälkeä ja on enemmän aikaa levitellä ainetta ennen kuin aine kuivahtaa saman tien ihoon tai käsiin kiinni. Suosittelen kyllä kokeileen jos levitys tuntuu vaikealta :)

Anonymous

täydellisiä kesäkuvia!täällä oulussa on satanut kohta kaksi viikkoa putkeen :/

Anonymous

voitko syödä mitä vaan lihomatta?ajattelin kun pysyt noin hoikkana tai ennemminkin laihana herkutteluista huolimatta! :)

Julia

Anonyymi,Ihana anonyymi :)Essi,Niin on. Se "pelastaa" aika monen asun.Anonyymi,Poltan joskus. Esim. juhlimassa. Arkena en koskaan polta tupakkaa.Jep, Lauri on siellä hyppinyt kyllä.Tukka on ihan oma, kiitos :)Anskuliini,:D Hieman erilaiset ne kyllä on. Mun mielestä miehekkäät. Kiitos :)Anonyymi,Kohtuudella kyllä. Ei haittaa jos välillä menee munkki tai hamppari (tai kilo suklaata) kun pitää perus ruokavalion terveellisenä ja kunnossa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram