Vein pikkusiskon kampaajalle. Ei ollut syntymäpäivää, jouluakaan vielä tai muuta lahjan aihetta, oli vain kaupan väreillä värjätty blondi ja ajatus siitä että nähdään muutenkin liian harvoin.

Näytettiin Bowssa Millalle kännykästä kuvia kivoista tukista ja nopeasti tultiin tulokseen, että sävyä pitäisi saada hieman kylmemmäksi ja tummempaa tyveä valutettua luonnollisemmin sinne sekaan.

Lopputulos oli juurikin sitä ja me kaikki olimme hurjan tyytyväisiä. Eniten pikkusisko tietysti - ja onneksi.
Pelkäsi se hieman aluksi, että hiukset tummuisivat liikaa, mutta vaaleinahan ne pysyivät kuin mitkä. Sävy vain muuttui.

 

Kommentit (34)

emmi

Oi kuinka kiva! :) Paljon luonnollisemman näköinen toi sävy ja sopii hyvin hänelle!

Kauko

Juu ja joo! Nättejä ootte kaikki tyynni, mutta mulla on nimimerkistäkin päätellen varmaan liikaa testosteronia tai jotain, kun en kertakaikkiaan nää mitään eroa en sun enkä tämän siskos hiuksissa. Ainoa ero, jonka huomaan, että vähän on kikkaraa laitettu. Nää on hyviä muistutuksia siitä, että sen 100-200 euroa voi laittaa muuhunkin.
En siis sano tätä millään pahalla, mutta oon törmännyt tosielämässä ja monissa blogeissa samaan juttuun ja se vaan käy mulle jotenkin aina silmään. Tai ehkä mä en vaan koe tarvetta, kun oon aina ollut ns. hyvähiuksinen. Mieluummin meen hammaslääkäriin kuin kampaajalle. Sama hinta, mutta takuuvarma lopputulos.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, myönnän kyllä että varsinkin omissa kutreissani muutosta on kuvien kautta melkeinpä mahdotonta havaita. Minä tosin olenkin niin hannari etten uskalla/tahdokaan sen suurempaa muutosta. Mutta, kyllähän siellä kampaajalla tehdään muutakin kuin levitellään olematonta väriä päähän, esim. syvähoitoa hauraille hiuksille tai napsitaan kuolleita latvoja pois. En tosin allekirjoita onko nämäkään yhteenlaskettuna värjäyksen kanssa 100-200 euron arvoisia, mutta me naiset ollaan vähän tällaisia :D

Johanna

Tähänkin pakko kommentoida, että omatkin kaverit kyllä aina kuittailevat omasta rahankäytöstä, mutta on kunkin oma asia mihin rahansa laittaa.. Harvalla nuorella sitä kuitenkaan kauheita säästöjä on - omien frendienkin rahat ne vaan johonkin kuluvat näistä kuittailuista huolimatta ;)

Johanna

Haha! Huvittaa niin noi ton tyyppiset kommentit. Ihan kuin muutamasta kuvasta voisi tuommoisen päätelmän aina tehdä ;)
Samaan sarjaan niiden kommenttien kanssa kun vieraat katsovat oikeutetuksi esim sanoa vauvan äidille että tuo on kyllä ihan isän näköinen tms. :D

Vierailija

onko teillä sama äiti ja isä? ootte kyllä niin erinäköisíä! ja hiuksista tuli hienot :)

pauliina

kaunis pikkusisko ja kyllä kauko oli nyt väärässä, muutoshan oli selkee!
ja sulla on ihan mieletön blogi, olen vasta vähän aikaa sitten tänne löytänyt ja nyt lueskelen ja hihittelen vanhoja postauksia. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

kiitos paljon, kiva kun olet jääny seurailemaan blogiani. Varoitan tosin, ettei kannata mennä hirveän kauas vanhoihin teksteihin - ihan hirveää luettavaa/katsottavaa :D

jontsu

aoua, olen siis tietämättäni lukenut siskosi blogia myös tovin.. kuinka pieneltä maailma taas tuntuu...:D

T

Missä ne sun kuvat nuoruudestasi on kun en löytänyt niitä täältä?
Missä pääsee lukemaan siskosi blogia? :)

tuutuu

Ompa nätti sisko sinulla ! :) on teillä samanlainen kaunis luusto kasvoissa, näkis vaan itelläkin noin upeen sivuprofiilin (itellä leuka+kaula ei erotu sivusta, vaikka en lihava muuten oo :D)
Lisäksi ihailen naisia joilla on vaaleat hiukset ja ruskeat,tummat silmät, niinkuin Britney Spears! :)

Saltsu

Onpa tosi kaunis sisko sulla, tosin kaikkihan te bloggaajat nättejä ootte. Ootte varmaan molemmat malleja kun tuo pituuskin näyttää siihen sopivalta. Kaikkea hyvää, ekaa kertaa selailen tässä sun blogia. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos vaan meidän molempin puolesta :)
Itseasiassa Pihla on melko lyhyt. Kuvat ja korot kai vain hämäävät. Kumpikaan ei myöskään ole malli :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat