Olen joskus kertonut kapinoivani baaripukeutumista vastaan. Makkarankuorimekot ja kirjekuorilaukut vs. farkut ja toppi. Jälkimmäinen voittaa aina.Eräs jo kauan sitten mennyt lauantai olin kuitenkin rohkea. Oli pikkujoulut ja oli pikkumustaa. Huomasin, että pystyn siihen jos koristelen mekosta omannäköiseni. Oli kauluskorua olkapäässä, niittejä kengissä ja farkkuliivikin vielä päällä. Kuulostaa oudolta sekasotkulta, mutta ainakin viihdyin. Siitä lähtien tuo Mangon pikkumusta on ollut lempimekkoni.

Kommentit (17)

Mirre

Näyttää kyllä hirmu hyvältä! Ei lainkaan sekasotkulta vaan persoonalliselta ja tyylikkäältä. Tarvitseeko edes sanoa, että upeat kengät ja liivi myös. :)

Minna

Vau, näytät älyttömän hyvältä! Sulla on käytännössä siis aivan täydellinen kroppa.

Kissis

Ostin juuri itsekin nuo kengät, kun olivat edes vähän alennusmyynnissä. Vielä jos noi pahimmat jäät menis pois, että uskaltaisin noi jalkaani joskus vetäistä. Taidan kaatua kuitenkin, joten sinänsä kai sama.

Kristiina

Aivan täydellien asu ja toi sun kroppa on upea! Sä osaa yhdistää erilaisia vaatteita niin hyvin, oot ihan paras.

Vivian

Tosi kaunis asu! :) Siistin näköinen tuo kauluskoru, toimii hienosti yksityiskohtana mustan mekon kanssa.^^

Mau

Mekko ja farkkuliivi. Aivan huippu baariasu mun mielestä! Pakko siis löytää farkkuliivi jostain. Mistähän tuo sinun liivisi on?

sanna

Sulla on ihana tyyli ja upee toi asu! Mutta mua ihmetyttää miks et käytä just kaikkee lyhyitä mekkoja ja tollasta baareissa jne ;o sullahan on ihan mieltön kroppa miin mils ei ?!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram