Oivoi. Inhoan sitä tunnetta kun en pääse koneelle päivittämään blogiani normaaliin tapaan. Olen aina pyrkinyt edes yhteen tekstiin päivässä, mutta nyt tuntuu että viime aikoina on ollut hankalaa saada tänne jotain edes joka toinen päivä.


No, onneksi on kesä ja te monet olette varmasti ihan muualla kuin koneen ääressä, mutta silti halusin tulla vain pikaisesti kertomaan että täällä ollaan (joka paikassa ja juostaan ympäriinsä), mutta elossa ja tarkoituksena syventyä ajan kanssa tietokoneen ääreen heti kun mahdollista.
Toivottavasti nämä kesäkiireet siis pian hellittävät ja saan aikaa istahtaa siihen rikki menneelle sohvalleni ja nostaa pölyttyneen koneen syliini tuntikausiksi!


P.s Kiitos vielä hurjasti blogin nimeä koskeviin kommentteihinne. Teistä on ollut mielettömän suuri apu ja kannustus uuden nimen keksimisessä ja palaan asiaan vielä piakkoin uudestaan.
(Ehkä pieni äänestys kommenttiboksista bongaamieni top 5 nimien kesken olisi vielä hyvä ja sitten voidaan ryhtyä jonkin näköisiin muutoksiin).


<3Kommentit (24)

Hannele

Kesällä on aina niin kiirusta, että ei ehdi joka päivä päivittelemään – on meinaa kesä elettävänä! :D Kohta on taas tuhannen pimeää ja kylmää, sitten voi jutustella enemmän sieltä viltin alta.

Eli nou hätä nainen :).

Ihania kesäkuvia ja mieletön tuo viimeisen kuvan mekko. Pitsi = <3.

P

Mun on pakko kysyä,mistä löydät iso kokoisia bikineitä!
varsinkin tommoset lappubikinit suuremmille rinnoille tahtoo olla aika hankalat, mutta nuo taitaa olla jotain paksumpaa materiaalia? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ostan aina isoimman yläosan (nämä olivat BikBokista ja kokoa L) ja sitten pienemmn alaosan.
On vähän paksumpaa materiaalia kyllä ja aika leveät malliltaan muutenkin :)

Kate

Mäkin oon monesti aatellut sun kuvista et sulla on ihanan ja kauniin korkeat poskipäät, tekee erittäin kauniiksi ja naiselliseksi kasvot mielestäni :) :)

Yanitta

Älä nyt stressaa tästä blogista, nauti kesästä ja kerro sitten jälkeenpäin tarkemmin kuulumisesi :) ihania kesäkuvia, olet niin kaunis!

amelia

Harvoin kommentoin mitään sun postauksiin, mut nyt on taas se fiilis päällä! Hei ensinkin, oot ehdottomasti mun lempi bloggari! :) Tähän blogiin ei voi kyllästyä! Ja joo en kyllä ehdi nyt kesällä niin aktiivisesti tätä blogia seuraamaan, mutta sitten onkin kiva kun ehdin vilkasta niin on parikin postausta luettavana! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos mielettömästi :)
Otetaan siis kesä vähän rennommalla otteella ja syksymmällä sitten taas ehtii vähän liikaakin!

V

Moikka! Suosittelisitko ostettavaksi silk epil 7? Poistaako se pienimmätkin karvat ja kuinka kauan sääret pysyvät suurinpiirtein sileinä? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kyllä se ottaa ne pienimmätkin, mutta se kuinka kauan sääret pysyvät sileinä on ihan yksilöllistä.
Tterveisin luolamies, joka joutuisi ajelemaan sääret kerran päivässä. Epilointi pitää ne pisimpään poissa n.2-3vk mutta monilla ystävilläni tuplasti tuon ajan.
Vaatii vaan totuttelua ottaa epilointi tavaksi, kun se aina vähän kirpaisee kuitenkin :)

Elli

Moi,

Onko sulla jokin erityinen ruokavalio? Entä mitä urheilua harrastat?
Kiitos jos voit vastata näihin. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei ole mitenkään erityinen ruokavalio. Syön ihan normaalisti, mutta melko terveellisesti (kuitenkaan kieltämättä itseltäni oikein mitään).
Urheilen n 2-3 kertaa viikossa (kesällä 1-2) ja sellaista ihan perus salia ja lenkkeilyä.
Minulla tosin on ns "hoikat geenit" joten pääsen todella helpolla :)

Katja

hyvä blogi! :) Tiedätkö hyviä asunto sivuja jos estii asuntoa ja työvinkkejä helsingistä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012