Pahoitteluni blogihiljaisuudesta, on ollut hieman hektistä ja nyt on läpät yhtä vähissä kuin yöunetkin.  Täällä Vegasissa ei ilmeisesti kukaan ikinä nuku.
Eilen oli viimeinen ilta ja nyt on kiire pakkaamaan. Me näemme seuraavan kerran Nykissä :)

Kommentit (9)

Queen Ariel

Toinen kuva on ihana! Ei siellä tarvitsekkaan nukkua,nukkua voi täällä!:-)

Vierailija

Nyt kyllä Samothraken Niken patsas kalpenee rumasti alkuperäiselle, mutta kai se on kulttuuriteko sekin, että joku on yrittänyt senkin tuottaa uudelleen. :)
Varmaan oli Vegasissa vänkää. Itse en kyseisestä paikasta välitä, vaikka siellä toki utopistisen näköistä onkin. Kaikkea se ihmiskunta keksii rakentaa!

xoxo Nina

laura

Etin tänään uusia blogeja luettavaks ja oon viettäny koko illan tääl sun blogissa! Sä oot upea, muistutat paljon Alessandra Ambrosiota! :) En tajuu miten oot onnistunu kirjottaa näin mielenkiintosen blogin ja sun ansioista tutustuin tohon Roxie-merkkiin. Meen heti ens viikolla Helsinkiin valkkaamaan ihanimman mekon ja oon vihdoin ratkaissut mun YO-mekko-pulman :)

Kiitos ihanasta blogista kaunotar!! :)

Maarit

Voi kuule Julia nää sun reissupostaukset on ollu aivan ihania. Kaikkein eniten ootankin tällä hetkellä sun blogin päivittymistä. :) Liian harvoin vaan tulee raapusteltua tänne mitään vaikka innolla näitä luenkin! Ihanaa loppureissua teille!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram