Joskus kun en saa unta, saatan miettiä päivän tapahtumia ja ehkä myös mitä aijon seuraavana päivänä teille niistä löpistä.
Näin yritin tehdä viime yönäkin, mutta en keksinyt alkumetreillekkään mitään mainittavan arvoista postattavaa ja nukahdettuani ajatukset laahustivat perässä.

Unessani olin kylpyhuoneessa ja  kiharsin tukkaani, kun yhtäkkiä kiharrin alkoi antamaan minulle pieniä sähköiskuja ja punaista kutisevaa ihottumaa kaulaan. Samaa teki hiustenkuivaaja ja suoristaja. Kävin lääkärissä ja diagnoosi oli mielestäni murskaava. Olin allerginen hiustenmuotoilulaitteille.

Haikeana sitten hyvästelin jokaisen rullan ja raudan ja laskin ne pahvilaatikkoon lähetettäväksi punaiselle ristille Uruguaihin? Lauri tuli lohduttamaan minua, mutta sanoin sille, että ei se mitään, ainakin minulla on nyt jotain kirjoitettavaa.

Ja niinhän minulla nyt tavallaan onkin. Loistavaa yhteistyötä alitajunta. Kiitos.

Eilinen asu oli yhtä värikäs, kun ideanikin kirjoittamisen suhteen. Ei ollut mikään hehkein naamataulupäivä, mutta onneksi ilma oli kylmä ja kirkas, niin maailmalta piiloutuminen sujui helposti.
 

 

Kuulostanpa masentuneelta ja stressaantuneelta. Oikeasti elämä on vieläkin ihan yhtä kivaa.

 

Kommentit (31)

Anonymous

Enimmäkseen poikaystävä. Se menee jo ihan rutiinista, kun kamera kulkee aina mukana ja blogia varten kaikki pitää aina dokumentoida :D

Ellysi

Minäkin tarttisin oman hovikuvaajan :D En ole tuota omaa avokkia saanut vielä koulutettua ihan näin hyväksi :D

Natalie

Vautsi vau! Omalla poikaystävällä on vielä vähän harjoiteltavaa kuvia ottamista varten ;D

Tingeling-Maija

No koska ei ole kiva jos joku on synkkä ja masentunut (vaikka oikeasti elämä onki varsin kivaa =D) niin ajattelin rohkaistua heittämään kommentin, ihan vaan siks, että piristät kummasti päivää jo pelkällä olemuksella ja kirjotustyylillä =)Minä kun en nääs muotiblogeja muuten lue, muodista ymmärrän yhtä paljon ku Ruuneperi formulan ajosta, ja muutenki hinkutan itteni puhtaaks millon milläki tökötillä, kunhan se on naturellia =O* (Ja tämä ei nyt tarkota että pesisin itteni päästä varpaisiin mäntysuovalla;) )Mutta kuitenkin, summasummarum, kiitos ihanan piristävästä blogista ja mitä ihaninta kevättä <3

Linda

Ihanii kuvia ja niin kaunis olet! Ja muutenkin blogisi on ihana piristys päivään ja varsinkin kirjoitus tyylisi on hauska, alkaa usein hymyilyttää väkisin kun näitä postauksia lukee :D Nyt tulee varmaan tosi tyhmä ja yksinkertainen kysymys, mutta miten/mistä voin liittyä blogisi lukijaksi, kun en löydä mistään sitä paikkka? ;)

Anonymous

Hei ! tää ei nyt mitenkään liity tähän postaukseen mutta ootko jo kokeillu sitä itte tehtyä kana caesar- kastiketta? :) mää luotan sn kokkaustaitoihin niin paljon että teen sitä itte vasta sen jälkeen kun oon saanu sulta hyvän reseptin:D

Taru

Kuvattava ja kuvaaja ovat molemmat erityistaitavia :)) Hienoja kuvia!Ps. Blogissani on jotakin sinulle ;)

Julia

No on kontrastien muokkaamisella, kuvan rajauksella jne myös tekemistä lopputuloksen kanssa :D

Julia

Voi en ole :( Viimeksi kun tein salaattikastiketta se epäonnistui! Joten ei kannata luottaa taitoihini tässä kohtaa :DLupaan tosin jos ihme ikinä tapahtuu ja saan hyvän caesarin niin hoilaan siitä kovaan ääneen täällä.

souphie

Hahahah tää oli hyvä xD! Ihana uni! Ja toi ois kyl aika kamalaa jos ois tollaselle allerginen. Onneks se oli vaan uni ;P!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat