Tällä kertaa en ostanut Istanbulin lentokentältä kassillista Victoria’s Secret pikkareita, vaan senkin edestä Diorin meikkejä. Jotenkin jumituttiin heti ensimmäisenä tuohon isoon ja loisteliaaseen meikkipisteeseen. Syytettäköön vielä hyvää palvelua ja hieman halvempia hintoja – alkoi heti tehdä mieli ahmia meikkipussin täydeltä uusia putiloita.

 

Vaikka oikeastaan olen aika arka ostamaan uusia meikkejä. Minulla pitää aina olla hankintojeni takana suosituksia, tai mieluiten testerin kautta kokeiluja. Tällä kertaa minulla oli mukana muutama Kiran vinkki ja kiva meikkitaiteilija, joka väritti kulmakarvojani, otti hassuja pikapotretteja, suihkutteli uusia tuoksuja ja kokeili kädelleni milloin mitäkin voiteita.
Kuka ei piristyisi lentomatkallaan pienestä palasesta hyvän hintaista Dioria?

Nämä sieltä sitten lopulta lähtivät vielä kylkiäisenä saadun meikkipussin mukana käsimatkatavaroihin ja kotiin.

 

Diorskin nude tan matte 003
Jep, juurihan tämä täällä blogissa jo vierailinkin, mutta lempituotteesta voi olla uusi jo valmiiksi seuraavan loppumista (tai tämän rähmäkäpälän jäljiltä hajoamista) odottamassa.

 

Dior Powder eyebrow pencil
Kiran lemppari ja kovin kätevältä ja hyvältä se pienen testailun jälkeen omissa kulmissakin näytti. Täydellinen väri (nro 093 noir black) ja harjaspäästä paljon plussaa.

 

Dior Lip maximizer collagen activ & Dior Lip Glow color reviever balm
Myönnettäköön, etten ole koskaan oikein innostunut, saatikka täysin huulia pullistavia tuotteita uskonut, mutta tässä maximizerissa minä pidän jo sen antamasta kiillosta, kosteudesta ja siitä miten se silottaa huulieni pintaa. Kuulemma 15 päivää säännöllisesti käytettynä voi se huulikin sieltä kohota, mutta hmm ehkä optisen harhan avulla, mutta ei fyysisesti? Ei silti vieläkään riitä näihin pullistajiin uskoa.
Mutta ei tästä tosiaan haittaakaan ole, sain sen nimittäin edullisessa paketissa Lip glow color reviever balmin kanssa ja tästä voiteesta olen kuullut kehuja kyllä paikassa jos toisessa.

Idea Lip Glowssa on tosiaan siis se, että se jokaisen huulilla yksilöllisesti reagoi, korostaen huulten omaa sävyä. Lip glow myös kosteuttaa, raikastaa ja antaa juuri sopivasti kiiltoa. Täydellinen tuote tällaiselle huulirasvoja rakastavalle, joka ei osaa oikein punaa tai kiiltoja niiden seurana sitten paljoa muuten käyttääkään.

 

Dior Pore Minimizer Skin refining matte primer
Enhän vaadi primeriltani liikoja, ei siinä muuta kuin tasoita ihoni pinta ja häivytä huokosia, mutta jätä meikille kuitenkin tarttumapintaa ja pidä se meikki lopulta siinä naamataulussa siistinä mahdollisimman pitkään, kiitos. Tämä Diorin primeri onnistuu mielestäni näissä todella hyvin ja ehkä pysyy meikkini apurina vielä pitkään, vaikka aika kova tyttö olen primereita vaihtelemaankin. 


Kommentit (3)

Tipulandia

Sä osaat kyl sit ottaa niin super hienoja kuvia kaikesta. Nääki on ku suoraan mainoksesta! Upea blogi sulla muutenkin!

Vierailija

Näin kahden viikon kokemuksen perusteella toi primeri on kyllä todella toimiva täytyy myöntää!

Sanna L.

Tuo Diorin kulmakynä on paras kokeilemani kynä! Ja se on myös todella kestävä :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram