Käytiin moikkaamassa tyttöjä veneellä ja siellä oli myös varmaan n. sata pientä karvapalloa.
Söpöjähän ne oli. Varsinkin silloin kun emännät poistui veneestä ja kaikki nousi takajaloilleen riviin räksyttämään perään. Yritettiin ikuistaa koirariviä filmille, mutta ne oli kokoajan ihan sikinsokin.
 

 

Vihdoin kun saatiin melko täydellinen rivi aikaan, niin kenes kaunis naurava pärstä se sieltä liittyikään jonon jatkeeksi!
Ja jos ihan nopeasti katsoo, niin eihän sitä ihan heti edes huomaa, että kuka ei kuulu joukkoon.

 

 

 

On ne söpöjä (siis vain nuo neljä ensimmäistä). Itse en tällähetkellä pystyisi hankkimaan koiraa jo pelkästään pitkien työpäivien, matkustelun ja sen pikkuseikan takia, että asunnossamme ei saa olla edes kotieläimiä.
Mutta, tiedätte varmaan sanonnan, miten koira muistuttaa omistajaansa, tai toisinpäin? No jos meille tulisi koira, niin sehän olisi sitten minulle varmaan vinttikoira(pitkäkarvainen) ja Laurille joku Bull terrieri.
Johan oltaisiin näky.

 

 

 

 

Kommentit (9)

Anonymous

ihana toi viimine kuva :'DD Oot myös todella hauska kirjottamaan! Puhumattakaan kuinka upeita on sun kroppa ja hiukset:) Nopeasti olet noussut lempi bloggaajieni joukkoon, keep it going girl :) -Tiia

souphie

Tosi söpöjä :) Hei kenen vene toi on, teijän? Me kans ollaan suunniteltu veneen ostoa jossain vaiheessa ja toi on tosi hieno :). Oltiin helsingin venemessuilla olikse keväällä vai millo ja tuli sellanen venekuume et huhhuh..http://souphie.wordpress.com/

Julia

Anonyymi,Haha, varsinkin tuo toka :DTiia,Voi kiitos, ihanan tsemppaavaa palutetta :)Mirette,Jep :)Souphie,Voi eei ole meidän vene. En edes pahemmin ole veneihmisiä, puhumattakaan siitä, että meillä ei ikinä olisi varaa moiseen :DTämä vene oli ystäväni vanhempien :)

jenni

hihi :) ihana postaus. Kiva kuulla että joku muukin tykkää vinttareista:) mulla on kotona tommonen iso musta afgaaninvinttikoira hölmöläinen :)

Johanna

Melko mahtavan näköisiä heppuja! Kuvat toi kyllä hymyn huulille loppupäiväksi :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram