Minä en ole tehnyt mitään koko viikonloppuna. Mitään kovin järkevää ainakaan. Viime päivien kohokohdat ovat olleet PlayStationille move vempaimien osto ja fitness pelin tahtiin olohuoneen matolla dorkana heiluminen, sekä se kun vahingossa pesin sitruunan astianpesukoneessa.

Kuka onnistuu länttäämään astioiden sekaan kokonaisen kirkkaankeltaisen palleron huomaamatta sitä? Eikä se edes ollut minkään kipposen alla vaan siinä kaiken keskellä kyyhötti hylätyn yksinäisenä kun astianpesukoneen avasin. Kovin puhdas kyllä oli.

Oletettavasti tästä viikonlopusta en tämän enempää tänne irti saa, joten on aina hyvä idea läntätä perään viikon instagram kuvat ja lähteä tekemän jotain toivottavasti muuta kun sitrushedelmien pesua.

Instagram: juliaemiliat

Kommentit (23)

Minna

Tuo sitruunan pesu oli kyllä jo saavutus :D hahah sunnutain naurut, kiitos siitä :D
Tuossa ensimmäisessä kuvassa, ihanan näköinen meikki:) oletko koskaan tehnyt mitään meikkipostausta, miten laitat luomivärisi ja mitä tuotteita käytät.. se olisi mielenkiintoista :)
t.Minna / http://simplehappiness-minna.blogspot.fi/

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :)
Meikkaan melkein aina samalla tavalla, mutta olen surkea tekemään meikkipostauksia. Voin yrittää toki!
Ehkä joskus vielä saan sellaisen tehtyä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

tuo ruskea takki on HM:stä n. vuoden vanha ja maksoi hurjat 10 euroa. Toinen (mustavalkoinen kuva) on Mangosta, ihan uusi ja maksoi 39 euroa

Senja

mulla on myös ollut aivan saamaton viikonloppu :D tavallaan aina haaveilen näistä, mutta sitten kun on tullut kolme kokonaista päivää vaan maattua ja herkuteltua, niin alkaa ärsyttämään ettei mitään ole saanut aikaan vaikka sitä aikaa olisi ollut vaikka muille jakaa :D no mutta kai sitä lepoa välillä vaan tarvii..

Kelli

Hahha, mutta hei mun mielestä on vaan hyvä et vihannekset pestään hyvin, kun koskaan ei tiedä että missä ne on käyny!

Netsku

Upean näköiset hiukset tuossa ensimmäisessä kuvassa! Millä teet hiuksiisi kiharat ja onko sinulla luonnontaipuinen tukka jo itsessään?:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

On tosi luonnontaipuinen kyllä ennestään :) Teen melkein aina lämpörullilla.
(tunnisteista "hiukset" löytyy postauksia :)).

Hanna

Voi miten kaunis oot tossa ekassa kuvassa! Harvoin julkaiset itsestäsi kuvaa suoraan edestäpäin, sulla on selkeä ns kuvakulma (jossa ei ole mitään valittamista, sopii sinulle) mutta ihana nähdä kuva noinkin päin! Upea tukka btw.

Nina

Moi, (melko) uusi lukija ilmoittautuu!Oltiin 3vkoa sitten Berliinissä ja siitä tietoja etsiessäni törmäsin blogiisi. Aivan ihana ja hyvä mieli tulee kun näitä sun postauksia lukee:) Jatka samaa rataa!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram