Tämä syksy/alkutalvi ei ole ollut minulle mitään pukeutumisen sateenkaariaikaa. Tuntuu niin helpolta sukeltaa vain muhkean neuleen sisään, pujahtaa luottofarkkuihin, heittää kaiken kanssa sopiva takki niskaan ja tepastella lenkkareissa menemään.

 

Tukkakin on edelleen usein laittamatta ja naama lähes meikittä. Muistelin tuossa juuri ystävieni kanssa, miten paljon me ennen laittauduimmekaan! Haha, onko sitä tullut laiskaksi vai onko tämä jonkinnäköistä aikuistumista?

En tiedä, mutta ehkä taas vähän ikävöin sitä ”huoliteltua” Juliaa. Hiukset niin ojennuksessa ja vaatteet valmiina silitettyinä!


Ehkä nämäkin jutut menevät kausiluontoisesti. Tuntuu ettei elämässäni muuta olisikaan kun ”kausia” enkä itsekään enää pysy perässä missä mennään.

 

 

Mutta sen tiedän, että tänään mennään vähän enemmän laittautuneena ja isolla tyttöporukalla jossain tuolla Helsingin muka myräkkäisessä talvi-illassa.

Korkokenkiä ja kiharrettuja hiuksia. Juhlimme nimittäin Kiran synttäreitä ja samalla tyttöporukkamme pikkujouluja. Tästä tulee kiva ilta!

 

Ihanaa lauantaita :)

 

 

Takki: Zara
Neule: Max Studio
Housut: BikBok
Kengät: Nike Air Max
Laukku: Chanel
Sormus: YSL

Kommentit (7)

P

Kyllä se on aikuistumista! Nuorempana sitä jaksoi laittautua, nyt lähinnä meikkaan lähinnä juhliin. Korkkareita en sentään ole jättänyt kotiin. :) Ihanaa iltaa!

sanna

Just selailin yks päivä sun vanhoja postauksia. Myös minulla on vähäsen ikävä sitä vanhaa juliaa.. oli aivan super kauniita kuvia (on nämä nyttenki) mut vissiinki vähä enemmän panostit tai jotai.. myös vanhoissa teksteissä oli jotai vähän enemmän sitä jotain. Mut kuten sanotaan, aika muuttaa. Edelleen luen postauksia ja edelleen piristät päiviäni :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ymmärrän ja olen kyllä samaa mieltä :) Panostanut blogiin olen aina parhaani, mutta veikkaan että välillä tulee vain kausia kun ei yksinkertaisesti keksi mitään kirjoitettavaa (tai edes kuvattavaa) kun päivittäin yrittää tänne kuitenkin jotain aina laittaa :)

Mutta kuvissa voisin panostaa itseeni kyllä hieman enemmän jatkossa :D

Jonna

Moikka! vitsi oon ettiny noita täysin valkosia niken air maxeja vaikka mistä! Viittitkö vinkata mistä oot omasi löytänyt? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kanadan FootLockerista (ja lastenosastolta :D) Näitä ei tietääkseni suomessa myydäkään kokovalkoisina missään, mutta Nike ID:ssä voi sellaiset kätevästi tehdä itselleen :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016