Hei olen Julia, käyn kahden päivän pikavisiitillä Tallinnassa ja kirjoitan siitä seuraavat kaksi kuukautta.
 

 

Tosiaan materiaalia riittää reissusta vieläkin, kun taas ideoita mistään muusta ja uudesta näköjään ei.
Once again: teretulemast ruokamatkalle kanssani Tallinnaan! Ravintola aihe, jepjep yllättävää, mutta hyvä sellainen. Ö:n rinnalla toinen paikka, minne ehdottomasti haluan palata uudelleen. Ravintolan nimi oli Ribe ja se sijaitsi vanhassa kaupungissa. Seuraavan kerra kun joku siellä siis tassuttelee, niin havahtukaa venekatu 7:ssa. ja käykää syömässä vaikka ihan vaan caesarsalaatit.

 

 

 

Rankkaisin nimittäin tämän salden elämäni top 3 parasta caesarsalaattia- joukkoon. Ehkä jopa kärkeen.
Kaikessa yksinkertaisuudessaan se oli loistavaa. Jopa krutongit (joita yleensä en edes syö, koska pelkään hampaideni tippuvan) suli suuhun. Kerrankin valkosipulinen kastike ei dominoinut koko annosta, mutta antoi silti loistavasti makua. Kana oli hyvää, juusto oli hyvää, kaikki oli hyvää. 

 

 

 

 

Pääruokakin oli hyvää.
Lauri tilasi vasikkaa ja minä tonnikalapihvin. Kypsyys tonnikalassani oli täydellinen ja etten vaan toistaisi itseäni sekin oli suussasulavaa.
Ravintola itsessään ei ollut liian pramea, vaan avara, valoisa ja kotoisa. Palvelu oli loistavaa ja hinnatkin kohdallaan. Salaatti 8,5 tonnikala 18 ja lasi viiniä  5 euroa.

 

 

 

 

Tämä oli viimeinen päivämme Tallinassa ja  yllä ne vaatteet mitkä nyt sattuivat olemaan puhtaina. Hiusteni letti tosin paljastaa sen, mikä kaikille varmaan avautui jo viime postauksessa, eli bad hair day.
Ne eivät olleet puhtaina.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (45)

Anonymous

Mun on pakko kommentoida yhtä asiaa, joka vaivaa itseäni. Kirjoitit, ettet usko avioliittoon. En ymmärrä oikein sitä, mitä tuollainen lause tarkoittaa. Siis mihin sitten uskot? Avoliittoon? Parisuhteeseen? Onhan se avioliittokin yhdessä asumista ja parisuhde, en oikein ymmärrä miksi suhteen juridinen virallistaminen tarkoittaa sitä, ettet usko siihen.Tiedät varmaan, että avioliiton juridinen turva ja huomattavasti avoliittoa parempi. Samoin jos katsotaan tilastoja, niin avioliiton kestävät moninkertaisesti sen mitä avoliitot. Se kertoo jotain siitä mentaliteetista, että naimisiin menoa harkitaan aika pitkään, mutta moni muuttaa parin kuukauden seurustelun jälkeen yhteen suunnilleen jokaisen poikaystävän kanssa.En vaan ymmärrä sitä, miksei joku usko juridiseen instiuution, joka yhdistää perheen ja tuo turvaa myös lapsille. Kuten jo sanoin, moni muuttaa yhteen hyvin heppoisin perustein, tuntematta toista kunnolla mutta naimisiin menoa yleensä harkitaan pidempään ihan jo käytänöön syistäkin. Monella parikymppiselläkin on jo useita avoeroja takana. Moni on myös sitä mieltä, että avoliitossa elävä ei ole halukas täysin sitoutumaan toiseen, vaan haluaa vielä katsella tarjontaa.Mielestäni yhtä hyvin voisi sanoa, ettet usko parisuhteeseen ollenkaan, koska itse elät liitossa, jonka päättymistodennäköisyys on huomattavasti avioliittoa korkeampi. Ja ihan turha kuvitella, että ihmiset menevät naimisiin "paperin takia" tai "todistaakseen jotain muille". Eiköhän useimmat avioidu ihan rakkaudesta.Anteeksi vuodatus.

Julia

Miia,<3Anonyymi,Voi anonyymi. En ole koskaan sanonut, etten uskoisi avioliittoon.Monet ystävistäni ovat naimisissa ja se on minusta ihanaa ja ihailtavaa. Olen sanonut, etten ole avioituvaa tyyppiä (mikä johtuu vaan siitä, että olen hieman sitoutumiskammoinen ja tämä parisuhde sinäänsä on jo saavutus. Naimisiin meno tuntuu siis todella kaukaiselta ajatukselta).Olen myös sanonut, että ehkä mieleni joskus muuttuu. Ehkä joskus yllättäen haluankin naimisiin. Nyt en.Minulla ei siis ole mitään radikaaleja mielipiteitä naimisiin menosta, on vain se mitä omalla kohdallani tunnen nyt. Asia ei liity uskomiseen mitenkään. Ensikerralla toivoisin sinun tarkistavan faktat paremmin, ennen kuin kehittelet minun mielipiteistäni täysin väärän kuvan. Kiva kuitenkin että tulit puhumaan tästä, ettei käsityksesi jäänyt vääräksi.

Ayu

voi julz, mä oon himoinnu noita pikkuporkkanoita jo niin pitkään! tarkoitan siis tota joka lojuu tuon vasikan päällä. voitko tarkistaa onko niitä siellä teidän citymarketissa?jep, tämä oli harvinaisen tyhmä kommentti, oleppas hyvä vaan :D

Fedu

hei :) i´d like to start by saying that i find your blog really interesting and your receipts absolutely yummy!! on another note: i have been wondering if you are a contact lenses wearer (color) because your eyes are always so shiny:) and beautiful! happy blogging!

Heini

Kun sanoit että sulla ei oikein ole ideoita uusista postauksista niin mulla olisi toivepostauksia :) Olisi kiva jos kuvaisit vaikka kaikki sun meikit tai videolla ne on helpompi esitellä =) Tai sitten haluaisin nähdä vaikka jonkun postauksen sun normi meikistä, siis siitä mitä useimmiten käytät :-) Tai sitten iha muuten vaan tykkäisin kattella niitä videopostauksia enemmän, vaikka ei mitään erityista asiaa olisikaan :D

Julia

Merenhelmi,Kiitos samoin! :)Fedu,heyy really nice to hear, thank you! I don't wear contact lenses. if you ask me, my eyes are dull gray-blue :D

Julia

Heini,haha, tosiaan toivepostaukset! hyvä minä. Videopostauksissa olen niin ankea, että oksat pois. Voin toki yrittää, mutta uskon, ettei se päädy tänne. Kuvamateriaalia eniten käytetyistä meikeistä voin toteuttaa mielelläni :)

Anonymous

Harrastaako sun mies väkivaltaa myös kotona? Eikö sua ahdista seurustella tyypin kanssa, jolla on noin kova taipumus käsitellä riidat tavalla, joka laissa luetaan törkeäksi pahoinpitelyksi? Taitaa olla melko kuumaverinen kaveri historiansa perusteella. Mietitkö koskaan, että milloinhan kirjaimellisesti osuu tuo viha omalle kohdalle?

Anonymous

Koskas teet sen kauan odotetun meikkipostauksen jossa näytät miten esim.meikkaat silmäsi? :D

Julia

Anonyymit, anonyymit.Monta kertaa se pitää sanoa: JOS MIES AJAUTUU TAPPELUUN POIKAPORUKALLA, SE EI TARKOITA, ETTÄ OLISI NAISTENHAKKAAJA. Ymmärrän, että ette tunne Lauria, mutta minäpä tunnen ja voin nyt näin yleisesti kertoa kaikille, että Lauri joka a. ei suostu edes riidellä kanssani b. ei koksaan edes korota ääntään minulle c. ei ole koskaan ikinä tehnyt mitään pahaa minulle ei henkisesti, eikä fyysisesti. EI ole taipuvainen naisten pahoinpitelyyn, joten toivottavasti tämä nyt tuli kaikille selväksi.

Anonymous

Anteeks, mut en voi kun nauraa kun luen miten henkilökohtaisesti ihmiset ottavat sen, että joku joskus jossain on ollut väärään aikan väärässä paikassa.. :D Jatka samaan malliin Julia! :)-Marie

Anonymous

Hyvässä ravintolassa kävitte, huippua ruokaa! Eksyin blogisi puolella pari viikkoa sitten ja vaikuttaa tosi kivalta! Sulla on kivan rento tyyli kirjottaa ja kuvat on hienoja! Ja otat hyvin vastaan noita älyttömiä kommentteja mieheesi kohdistuvista kommenteista, jotka ovat todella huvittavia ja varmasti niillä taitaa olla tarkoitus loukata sinua?!?! Maailmaan taitaa aina mahtua noita negatiivisia tyyppejä. Mukavaa syksyä sinulle ja ehdottomasti jatkan blogisi lukemista :) t. Jonna

Julia

Marie,Sinäpä sen sanoit! kiitos :)Jonna,Ei ne muutamat hassut kommentit siellätäällä paljoa paina kun joukossa on näitäkin :) Kiitos siis kivasta kommentistasi.

YANNA

Voi paska, suoraan sanottuna. Menkööt jengi muualle vaahtoamaan naistenhakkaajista. Lauri on ihana, that's it! Ehkä nääkin on oikeesti vaan niitä tapauksia ketkä on vaan järjettömän lovena lauriin ja toivoo ite olevansa sun tilanteessa, eli laurin likkiksenä, ja sen takia kirjottelee päättömiä juttuja! ;)

YANNA

Ja ainii, juma että toi tonnikala on hyvän näkönen. Kuola valuu! Lähetään tallinaan syömään?

Anonymous

Yksi postausidea löytyisi täältä. Rakastan laukkuja, joten olisi kiva jos joskus esittelisit millaisi laukkuja sinun kaapistasi löytyy. :)P.S kiva blogi, olen jäänyt koukkuun!

Anonymous

Olenkin jo odotellut juttua Ribestä siitä asti, kun kuulin Tallinnan reissustasi. Kävimme poikaystäväni kanssa Ribessä syömässä kesällä, ja voin sanoa että välillä tekisi mieli muuttaa Talliinnaan ihan vain noiden edullisten ravintolahintojen takia. Ihanaa ruokaa, kaunis ravintola ja mahtava henkilökunta! Ja millä hinnalla... Pitää kyllä ehdottomasti käydä seuraavan kerran taas, kun käyn Tallinnassa.

Anonymous

Mahtava blogi ja mahtavia kuvia! :) Minkä merkkisellä kameralla kuvat on otettu? :)

Julia

Anonyymi,Ei ole :)Anonyymi,Minulla on häpeäkseni aika suppea laukkuvalikoima, vaikka ovat myös minun rakkaudenkohteeni :) Tänään kyllä ostin juuri uuden kiva. Esittelen sen piakkoin!Anonyymi,Kaikki on oikein hyvin, kiitos :)Anonyymi,Niin pitää! jäi ehkä eniten mieleen kaikista ravintoloista juuri tämä. Kerrassaan mahtava.Anonyymi,Kiitos paljon :) Sony nex kameralla kuvailen.

Senja

mä en oo elämässäni ikinä maistanut vielä HYVÄÄ caesarsalaattia. en tiedä miksi sitä pitää silti aina tietyin väliajoin tilata. aina joku on pienellä. nimenomaan krutongit tai kastike yleensä.....täytyy siis virossa testata :DD

Julia

Senja,Oikeasti? Se on kyllä tosiaan totta, helposti siinä mennään pieleenkin. Kipinkapin tuonne sitten ensi Viron reissulla :)Anonyymi,"innostunut" onkin taas oikein kypsä sanavalinta.

Candy

Olis ihanaa muistaa miltä tuntu olla turistina Tallinnassa. Nyt ku siellä on kämppä nii ei sitä oikein osaa ottaa enää ns. reissuna. Eikä tuu syötyy ravintoloissa :(

JMP

Mulle tulee vähän mieli, kun katsoo näitä muutamien anonyymien ilkeitä puheita...:(Itse en Lauria tunne, mutta tämän blogin perusteella olen saanut hänesta ainoastaan positiivisen kuvan. Ja vaikka en tietenkään väkivaltaa hyväksy (toivoisin, että erimielisyydet selvitettäisiin mieluiten keskustelemalla tai poistumalla tilanteesta, mutta ymmärrän, että aina se ei ole mahdollista), haluan kuitenkin nostaa Laurille hattua kun luin, mistä asiasta hän oli kiivastunut. Hän oli käsittääkseni ollut ihanan ja sympaattisen Iman (tuttu mm. Dancesta) kanssa illanvietossa ja joku rasistinen ihminen oli alkanut soittaa suutansa tms. Minusta on HIENOA, että on Lauri puolusti ystäväänsä. Inhoan rasisteja sydämeni pohjasta. Toivottavasti oikeudessakin nähdään, että oikeasti kanteen nostanut henkilö on se, jonka pitäisi hävetä (ahdas ajatusmaailma + katkeruus). Uskon, että Lauri todellakin puolusti vain itseään ja ystäväänsä. Tsemppiä teille! <3

Julia

Candy,Niin sitä kai tuppaa tapahtumaan kun kaikkeen tottuu :/JMP,kiitos kommentistasi. Tosiaan tämän asian voi niin monelta kannalta ottaa. Jotkut tuomitsevat menneisyyden ja otsikon perusteella, jotkut osaavat ajatella vähän pidemmälle :) kiitos sinulle siitä.Angelika,Oh, yes i do :D

Anonymous

Oispa mullakin tollanen normaalikokoinen otsa, niin vois pitää tollasia taaksevedettyjä kampauksia! :) Tosi nätti.

Jonna

Voi tsiisus, mitä pikkusielujen kommentteja Laurista! Lukisivat ne uutiset joskus myös sisällöttäin, eikä vaan otsikoita. Hallooo, järki käteen.. aika harva sitä väkivaltaa hyväksyy, mutta tässä nyt ei varmaan ole ollut mistään "olen väkivaltainen ja hakkailen ihmisiä päivät pitkät"-tilanteesta, vaan kuten jo aikasempikin kommentoi, että tilanteessa oli myös rasismia. Sitäpaitsi, kuinkakohan usein pojilla noita pikkunahinoita on.. harmi vaan, että tää juttu on vaan mennyt näin pitkälle.

Julia

Jonna,Aivan :D Arvaappa vaan kuinka usein työssäni (yökerhossa) nään tappeluita? vähintään kaksi illassa ja joskus todella rajujakin. Tarkoittaako sekin nyt sitten, että jokainen näistä menee kotiin hakkaamaan tyttöystäviään :D Sellaisia ne pojat nyt vaan välillä on.Filipa,Thank u :)

Noora

"Sellaisia ne pojat nyt vaan välillä on."Aikamoista puolustelua ja vaikuttaa siltä, että sulle poikaystäväsi väkivaltainen käytös on ihan jees. Mä itse en ikinä seurustelisi väkivaltaisen miehen kanssa. Lyöminen on aivan täysin mun aatteitani vastaan ja oksettaa ajatella, että jollain on monta tuomiota pahoinpitelyistä yms. eikä siltikään ota opikseen. Mun mielestä "pojat on poikia"- puolustus on maailman typerin, koska jotain häikkää on niillä pojilla päässä, jotka väkivaltaiseksi ryhtyvät. Mun mies on pian kolmekymmentä eikä ole koskaan lyönyt ketään, vaikka on itse saanut osuman suoraan naamaansa. Se on vaan periaatepäätös, joka mun mielestä ihan jokaisen tulisi tehdä.Sanoit myös että: " EI ole taipuvainen naisten pahoinpitelyyn". Ööh, onko sitten ihan ok jos muita hakkaa kunhan naisiin ei koske? Voi hyvä luoja, kuinka naiivia ajattelua.

Julia

Noora,Sehän on hienoa, että miehesi on pysynyt niin kaidalla tiellä. Itse mielummin valitsen miehen joka uskaltaa tarpeen tullen lyödäkkin puolustaakseen itseään, tai minua. En tunne ystäväpiirissäni yhtäkään miestä kuka ei olisi elämänsä aikana joskus joutunut tappeluun (ja heistä kaikki ovat kuitenkin elämässä menestyneitä, koulutettuja, hyväsydämmisiä ja hyvin korrekteja ihmisiä). Ehkä siksi tämä "pojat on poikia"- ajattelutapani. Tämä ei silti mielestäni vieläkään tee heistä väkivaltaisia. Olenko tosissaan niin naiivi kun katson tämän läpi sormieni? Apua.

Anonymous

Kannattaakin irroittaa virke kontekstistaan ("Sellaisia ne pojat nyt vaan välillä on.") ja alkaa avautua sen perusteella ja lisätä perään jeesustelua siitä, että "minä en ainakaan ikinä plaa plaa plaa, oksettaa". Kivat sulle ja onnea elämään, mutta se nyt on varmaan loppupeleissä ihan jokaisen oma asia kenen kanssa seurustelee ja vähiten siihen on puuttumista ihmisillä, jotka eivät edes tunne kyseistä pariskuntaa. Eikö?Mutta niin.. Tulin itseasiassa utelemaan Julialta enemmän tuosta Sony NEX -kamerasta. Sen virrankulutusta on moitittu suureksi, joten haluaisin kysyä, oletko huomannut itse sellaista/onko häirinnyt? Oletko ollut tyytyväinen kameraasi? Pidän blogistasi!-Elisa

Julia

ELisa,Kiitos, olen paljolti samaa mieltä kanssasi Nooran kommentista, mutta jätetään se nyt omaan arvoonsa. Sony NEX- kameraan olen ollut todella tyytyväinen, mitään ongelmia virrankulun kanssa ei ole ilmennyt, toisaalta minulla ei ole oikein mihin verrta, mutta häirinnyt se ei ainakaan minua ole.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram