Jaahas. Edellisessä postauksessa sitä puhua pälpätin niistä rauhallisista kotihetkistä, kirjojen lukemisesta ja taisin mainita myös jonkun urheilu sanankin siellä jossain.

Nuo kaikki tuntui kuitenkin aika kaukaisilta ajatuksilta tänä aamuna kun vielä kello kuudelta istuin ystäväni töölön asunnon matolla, pelasin party aliasta ja join jallua (En yksin).

Sinne päättyi ”käyn muutamalla” –ilta, mikä puolestaan alkoi fredanTivolin avajaisista. Meillä oli siellä hauskaa. Paikka oli käynyt kesän aikana läpi rempan ja musiikki viritetty selvästi kovemmalle. Meinasin kävellä päin seinää (koska sinne oli tullut uusi seinä) ja ehkä menettää kuuloni liian lähellä kajareita, mutta niin. Hauskaa oli.

Valvotusta yöstä ja niistä muutamasta juomasta huolimatta olo on ihan mahtava. Olen siivonnut, tehnyt ruokaa ja nyt kömmin täältä asunnosta ulos lenkille (kävelylenkille kuitenkin vain), siellä on ihana ilma.

Kommentit (17)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Mitä samaa? :D Kenzalla on kiva tyyli ja mm. Jeffreyt bongasin häneltä ensimmäisenä, mutta muuten en ole tietoisesti ostellut samoja juttuja. En edes lue Kenzan blogia kovin usein.

vessu

Samat vaatteet ja ihan samat poseeraus asennot :D Kaverini vaan huomautti minulle ja nyt minäkin huomaan! No mutta mitenvain.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Okei :) No otan tuon kohteliasuutena. Niinkun sanoin Kenzalla on kiva tyyli (poseerausasentoihin en ole kiinnittänyt kyllä huomiota :D)

lukija

Edellisessä postauksessa kerroit tulleesi vanhaksi ja nyt riekut teinien kanssa jossain yökerhossa?

Vierailija

Kivoja kuvia. Näyttää olleen hyvä meno siellä (: itse en ole koskaan päässyt tuolla käymään kun asun vähän kauempana, mutta ehkä ensi kerralla helsingissä . <3

Mau

Vitsi olin myös tuolla avajaisissa olisinpa nähnyt sut siellä :):) sulla on niin paras blogi!

Innokas lukija

Mitä käytit ton valkosen pitsipaidan alla, kysäsin ihan mielenkiinnosta ku mulla on sama paita :)))

rolssi

damn, no sitten mun silmät ei valehdellu! näin sut ku olit lähössä, piti tulla nykäsee hihasta ja tervehtimää, mut sitte en ollu ihan varma ! :))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram