Aika ajoin iskee mieletön Meksikolaisen ruoan himo. Useimmiten tämä tapahtuu viikoittain, kun korianteri, lime, pavut, tacot, chili, possu, kana chipotlekastike, salsa! Ne kaikki pyörii päässä ja kiusaa loputtomiin.

 

Useimmiten ne tosin pyörii kehittelemässäni meksikolaisessa kanakeitossa (kyllä susosikkini edelleen) ja milloin missäkin muodossa muissa annoksissa, mutta välillä sitä kaipaa vain sellaista aitoa meksikolaista otetta. Patronasta sitä on usein haettukin, mutta minne varjoon jäi sen pikkuveli Cholo. Meksikolainen street kitchen ihan siinä nurkan takana. Siellä se on seisoskellut jo vuoden päivät, miksi se muistui mieleeni vasta viime perjantaina? Halusin päästä sinne heti ja onneksi pääsinkin.

 


Lönnrotinkatu 9 edessä nökötti jo pieni söpö terassi. Tiirailin sisään värikkääseen pikku ravintolaan ja huokaisin helpotuksesta kun näkyi vapaita pöytiä. Muutamalla innokkaalla loikalla tämä tyttö olikin jo sisällä, siinä tiskillä, missä koittikin pieni valinnanvaikeus - minä nimittäin rakastan sitä kun saa itse valita tacon, täytteet ja kastikkeet! Päädyimmekin sitten tietysti tilailemaan, noh vähän kaikkea.

 


Täytteinä nautaa, kanaa, possua ja kastikkeina miedoista tulisimpaan. Suosikiksi nousi yllättäen perus lihaburrito chipotlekastikkeella. Tuhti annos tuoreista raaka-aineista ja alle kympillä. Voi kyllä, suosittelen kovasti!


Kännykkäkuvilla annokset ja ravintola tuskin tosin pääsee ihan oikeuksiinsa. En ollut varautunut kirjoittamaan tästä, mutta ruoka oli kuitenkin sen verran hyvää, että jotain piti tänne saada. Ajattelin, että tuskin te tai burritot pistätte kovin paljon pahaksenne :)

 


Joka tapauksessa, tänne minä tulen vielä sata kertaa uudestaan. 

Kommentit (14)

Minna

Kuinka sattuikaan, juuri tänään etsiskelin netistä hyvää meksikolaisen kanakeiton ohjetta eikä mikään meinannut miellyttää - sitten tulen tänne ja siinähän se linkki onkin!! Kiitos vaan, tämä menee ruokalistalle mitä pikimmin :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, ihanaa! Hmm, ei ole itseasiassa vielä tiedossa, mutta luultavasti joku pikkureissu tehdään tässä kesän tiimoilla ainakin :) Ja sillävälin onhan Balilta ja Pariisista kuvia vielä julkaisematta kasapäin! :)

Jenni

Siis kuuluuko yhteen annokseen (tohon kympin hintaan) 3 tacoa? Näyttää aivan liian hyvältä. Pakko kokeilla!

Vierailija

Hitto kun sais joskus takamuksensa täältä lähiöstä tuonne päin niin sais kunnon meksikolaista, oon nimittäin kaipaillut sitä ihan hirveesti viime aikoina :D

Anni

Heippa! Kantsii myös testata Kampin Kauppakeskuksen Tortilla House, yllätti ainakin itseni positiivisesti! Sama tyyli, saat valita kaikki täytteet itse, ja vaihtoehtoina tacot, burrito tai oma lempparini - tacosalaatti :) ainut huono puoli vaan on, että paikan päällä ei voi syödä.. Enemmänkin take away meininki, sillä sieltä löytyy vaan yksi pöytä. Hinnatkin alle kympin kaikissa muistaakseni. :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

MITÄ!?!?!?! Miten multa on se voinut mennä ohi? :D hahah, iso kiitos ja kumarrus tästä vinkistä - pakko testata!

mmarjj

Näyttää ja kuulostaa ihanalta! Oliko siellä mitään kasvissyöjälle sopivaa tarjolla?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram