Tultiin juuri Saaran kanssa kaupungilta. Pyörittiin siellä ihan pökerryksissä kun oli niin tajuttoman kuuma. Molemmilta vaan hiki valui ja vaatteet tuntui niin nihkeiltä. Ei paljoa huvittanut siis sovituskoppirumba.

Mutta, kenkiä ostaessa ei tarvitse riisuutua ja katsokaa mitä löysin!
LongStreetillä oli pieni putiikki nimeltään Journey ja siellä keikkui näyteikkunassa kuulkaas maailman suloisimmat Jeffrey Campbellin foxyt.
Minulle käy aina niin että näen ihanat JC:T ja niitä on enää yksi pari jäljellä ja juuri minun kokoani. Taas sama kaava toistui. Ollaan siis selvästi tarkoitettu yhteen.
Sovitin kenkiä ja sanoin myyjälle "these are perfect". Myyjä kertoi että mallin nimi itseasiassa on perfect.
No, tämä oli täydellinen ostos.

Kommentit (13)

Senja

oon kyllä samaa mieltä siitä, että sut ja JC:t on luotu toisille!
en tiiä ketään kenen jalassa näyttäis yhtä hyviltä.

Julia

Ihanat noi kengät! <3 tuli vaan mieleen että voitko kertoa enemmän tai tehdä ihan erillisen postauksen siitä kun näin Instagramista kuvan jossa laukkaat rannalla... :)
Mulla on ollu jo monen vuoden toiveena päästä käymään Etelä-Afrikassa mutta toi lompakko ei oo ihan samaa mieltä asia kanssa :D ehkä joskus sitten... :) ainiin ja hyvää loppureissua! <3

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Juuri julkaisin sen :) Välillä on liikaa kuvia ja liikaa kerrottavaa niin kestää hieman tehdä postaus :)

Kissis

Heh, mullekin kävi noin omien toisten Jeffrey-kenkien kohdalla, jäljellä enää vika koko mun kokoa ja pakko oli...ne on ehkä jotenkin kirottu.

LAVJUUEVERYBODY!

Niillä liikkeillä on varmaan ovensuussa jalankokoskanneri, ne skannaa jalan koon ja hyllyihin ilmestyy taikaiskusta vaan just oikeen kokosia kenkiä. Joo niin sen on oltava. :>

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram