Vihdoinkin ihana ilma, tuntuu että koko kaupunki on ulkona! Aamullakin lenkillä oli miltei ruuhkaa polulla, katsoin miten minigolfradalla viskottiin palloa urakalla ja pari ihmistä tarkeni ottaa jo nurmikolla bikineissä aurinkoa. Myöhemmin päivällä keskusta vaan kuhisi porukkaa ja terassit täyttyivät aurinkoisen lauantain nautiskelijoista. Hain leivoksen Ekbergiltä, ostin parvekkeelle kukkia ja löysin kymmenen penniä kadulta. Kuka enää löytää kymmenen pennin kolikoita kadulta? Muistatteko miltä ne näyttävät? Se suloinen pieni hopeanvärinen, missä on niitä kieloja takana.

Mitä minä silläkään teen, en tiedä, mutta sen tiedän että tästä päivästä aion nauttia. Luvassa tyttöjen iltaa ja ehkäpä jotain pientä juhlimistakin Kappelissa. Instagram lately:

 

Tulin siis vain pikaisesti toivottamaan teille oikein Ihanaa viikonloppua! :) 

Kommentit (11)

Vierailija

Sun postaukset saavat mut aina hymyilemään ja hyvälle tuulelle. Kiitos siitä. :)

jen1

Hei Julia!
Kahlailin blogiasi ihan urakalla läpi ja vaikutat ihanan jalat maassa -tyypiltä! Mua kiinnostaisi tietää minkälainen sun tavallinen ruokarytmi on ja seuraatko tarkkaan mitä syöt? :) olet ilmeisesti hyvän ruuan sanansaattaja mutta kuinka pysyt noin upeessa kunnossa?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Aika pitkälti pysyn hoikkana ihan vaan geenejen avulla :D Arkisin syön perus terveellisesti; paljon kasviksia ja kalaa/kanaa, salaatteja, marjoja jne mutta sitten herkuttelen myös silloin kun huvittaa :) suklaata, karkkia, pullia! :D Olen aikamoinen herkkusuu :)

-K

Ha! Olin ihan varma että teille oli tullut koira nimeltä Penni kun näin otsikon ja ensimmäiset kuvat :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram