Pahoittelen, että muutama päivä on vierähtänyt vähän kaikkialla muualla kuin koneen ääressä.
Yritetään ottaa viimeisestä viikostamme kaikki irti, aika on kulunut täällä aivan liian nopeasti.
Vielä ei ole kaipuuta kotiin, vaikka melkein kuukausi ollaan kohta jo oltu ja kotonakin odottaa kaikkea kivaa.
Kuinka kauan täällä pitää olla kun kuukausikaan ei tunnu riittävän, edes neljännellä kerralla?

 

Tällä kerralla ollaan koluttu vanhoja suosikkipaikkoja läpi, mutta myös nähty paljon uutta. Muutama päivä sitten ajeltiin mm. hieman extempore pingviinirannalle Boulders Beachille. Alue, missä muutama tuhat pingviiniä on vaappunut vapaasti vuodesta 1982 - aivan muutaman sentin päässä sinusta. Niihin ei tietenkään saa koskea, mutta yhtään he eivät sinua silti vierasta. Kääntelevät vain päätään puolelta toiselle ja tuijottavat,
Minäkin tuijotin niitä – niillä näytti olevan hauskaa! Olen varma, että ne mm. Leikkivät hippaa, halailivat ja keskustelivat syvällisiä. 

Huomenna lähdetään safarille!

Kommentit (26)

Sari / sarpukka com

Pelkään kaikkia muita lintuja aivan älyttömästi mutta pinguilla on mun sydämessä erityinen paikka. Ne ovat vaan niin järjettömän suloisia. Haaveena myös päästä niitä näkemään joskus luonnossa, toivottavasti myös Etelä-Afrikassa

Ansku

Pingviinit ovat kertakaikkiaan ihania ja todella hellyttäviä, aivan vastustamattomia! Kylläpä sinun kelpaa, nauti viimeisistä lomapäivistäsi täysillä!

Mk

Hei! Oisko mahdollista kirjottaa Kapkaupungin turvallisuudesta ja erillaisuuksista? :) Olen harkitsemassa kyseiseen kaupungiin muuttamista duunin perässä mutta löytänyt aikalailla ristiriitaista tietoa kaupungin turvallisuudesta jne.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Bloggaavat ystäväni useimmiten, mutta joskus poikaystäväni tai ystäväni Saara joka asuu täällä :) Kaikilla tosi hyvin silmää ottaa kuvia, joten olen onnekas :)

Saara

ihana blogi, wau!! :)

Minulla heräsi pari kysymystä: Mitä teet työksesi? Ja miten saa noin ihanat jalat? Urheiletko paljon vai mitä? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nykyään enimmäkseen teen vain tätä blogia työkseni :)
Urheilen perus normaalisti, mutta jalkani ovat aina olleet tuollaiset. Kai on syytettävä geenejä siis :)

Tuuli

Toi on mahtava paikka ja pingviinit niin söpöja! Ainoo vaan, että ne hais aika pahalle :) Postaile Etelä-Afrikasta ja Kapkaupungista niin paljon kun mahollista, koska ton hienompaa ei oo missään ja kaipuu sinne on valtava! Tykkään paljon sun blogista ja kirjotustyylistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram