Poliisiasemat on pelottavia. Luulisi että ne ei tietyistä syistä olisi, mutta ne on.

Passikuvankin ottaminen on pelottavaa. Passikuvat ei koskaan onnistu, eikä kehtaa pyytää kuvaajaa ottamaan koko ajan uutta. Se katsoo sinua kun et tietäisi maailman menosta mitään. Ihan kun sinulla ei olisi parempaa tekemistä. Ehkä sillä hetkellä ei olekaan. Ehkä haluat vain hyvän passikuvan.

Lopulta passikuva näyttää Twin Peaksin Lucy Moranilta.
Muistaako kukaan enää Twin Peaksia? Twin Peaksin tunnari oli pelottava.

Tiedättekö mikä on ollut kuitenkin kaikista pelottavinta? Siirtyminen yli kymmenen vuoden jälkeen Windowsista Maciin. 

Macin ja minun yhteistaival ei alkanut hyvin. Säikähdin perinpohjaisesti jo sitäkin miten hiirtä skrollatessa sivu liikkuu eri suuntaan kuin Windowsilla. Oli humaltunut olo kun halusi sivulla ylös, mutta löysin itsensä alhaalta. Huolestuttava alku, mutta vahva nousu. Päivässä Mac oli jo paras ystäväni. 
 

Huomenna joudun uudestaan poliisiasemalle, koska olen jo kaksi kertaa myöhästynyt passihakemusajastani.
Kolmas kerta toden sanoo. Eihän kukaan voi myöhästyä kolme kertaa samasta paikasta, kolmena päivänä peräkkäin, eihän?

 

Takki - Zara
Paita - Saatu kaverilta
Housut - Gt
Laukku - Alexander Wang
Kengät - Bianco 

Kommentit (21)

Vierailija

Nyt on ihan pakko kommentoida, sillä tuli tuosta Twin Peaksista mieleen, että muistan miten pelkäsin pikkutyttönä sitä tunnaria. :D ELi pelottava tunnari taisi tosiaan olla, vaikka en muista enää yhtään millainen se oli.

Aivan ihana asukokonaisuus sinulla jälleen ja tykkään etenkin noista housuistasi! Harmi, etten ole itse tuollaisia Gt:stä bongannut...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Nämä taitavatkin olla jo ikivanhat housut :)

Minä muistan katsoneeni Twin peaksia mökillä pimeässä ja se tunnari oli pieneen mieleeni niin surullisen pelottava.

Anna

Muistanpa hyvinkin Twin Peaksin, olen nyt aikuisiällä katsonutkin koko sarjan läpi :) Hassua, kuinka muiden mielestä alun tunnari on ollut pelottava :D Itse lapsena tykkäsin siitä ihan mielettömästi!

Loviisa

Voi sitä macin skrollaus suuntaa vaihtaa, sillain että pöyrii samansuuntaisesti kuin windows :)

kirsikka

Hei mikähän on vikana kun seuraan blogiasi Bloglovinin kautta ja se ilmoittaa uudet postaukset, mutta ei löydä niitä avatessani ne? Sama muilla seuraamillani MyCosmon blogeilla.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Joo pahoittelen meillä on ollut täällä url-bugi, mutta sitä korjataan! Kiitos kun ilmoititte. Olisi muuten varmasti kestänyt kauan tajuta tuo. Kiitos siis.

Ehottelija

Voisitko joskus tehdä meikkipostauksen? Haluaisin tietää, miten saat nuo kulmat onnistumaan noin hyvin. Jos kyseessä on kestovärjäys, mitenkä vaikka sellainen yhteistyöpostaus?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Meikkipostauksia on harvinaisen hankala tehdä. En jotenkin saa valoa ja kameraa ja terävyyttä kulkemaan käsi kädessä, mutta voin yrittää! Ehkä onnistuisin ainakin kulmakarvat kuvaamaan :)

Ja ei ole kestovärjäystä niissä.

Vierailija

Siis passikuvissa ei vaan voi onnistua! Onnea macin kanssa kaverustumiseen :) onneksi tota skrollausjuttua pystyy muuttamaan, se oli eka asia mitä mä säädin toiselle tavalle!

sinii

Moikka! Oot muute ihana ja kirjotat kivasti :) Mahtavatko kyseiset kengät olla kuinka vanhat? Löytyisikö vielä jostakin.. ovat aivan upeannäköiset!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei meillä kyllä ollut :) Ellei lasketa yhtä tuntematonta miestä, joka kaatoi juomat ystäväni päälle.

Abu

Kehtaispa itsekin käyttää noin korkeita korkoja :) Tosin olisin varmaan 184-190-senttinen :D Kuinka pitkä muuten itse olet? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram