Rentouttava tatuointituokio on nyt takana. Keksin keinon miten saan ajatukseni surisevasta ja epämukavasta laitteesta ihollani pois.
Karkkipussilla! Aina kun tuntui vähän kipua tungin suuni täyteen disco aakkosia ja ehkä myös vähän ennakoivasti muutenkin, eli mussutin karkkia kolme tuntia niin mahtavasti maiskuttaen, niin että sokerit vaan lensi ja kuolakin varmaan valui.
 

 

 

 

 

 

 

 

Näistä kuvista nyt ei saa mitään selvää, mutta lähdin siis peittämään melkein kymmenen vuotta sitten ottamaani hienoakin mahtavampaa alaselän tribaalia. En oikeastaan edes katunut koko komeutta, mutta päättelin kuitenkin, että peittämällä paranee ja olihan muutenkin koko selkä aikamoinen mustelätäkkö, kun siinä oli vähän tribaalia, oli kukkaa ja köynnöksiä.

Tribaali peittyi nyt pehosen alle ja myöhemmin jatketaan näistä hyönteisistä ylöspäin oikeaan kylkeen kukilla. Perhoset jäävät varjoiksi, eli osa on mustia ja osa vaaleampia. Kukat, sekä vanha että uusi väritetään myöhemmin, eli tarkalleen ottaen kahden kuukauden päästä. Olen tosin hurjan tyytyväinen jo näinkin.

 

 

 

Kommentit (30)

Anonymous

UUU kuulostaa aivan ihanalta :))) missä' kävit ottamassa?? Etsiskelen nimittäis itse jotain hyvää mestaa ;D

Krista

Mitä nyt tost kuvasta saa selvää niin näyttää hienolta :) Oli varmaan hirveet kivut vaan? .. Oot todella kaunis! :)

Julia

Ei nyt läheskään niin pahat, kuin aikaisempaa selkäkukkaa tehdessä (minkä otin liskogalleriassa, enkä ollut oikein tyytyväinen). Tämä meni ihan mukavasti loppupeleissä :)

YANNA

Ääää jess en malta oottaa et nään sen kunnolla! Se näyttää jo tossa epämääräsyydessään upeelta! Mites toi mun vatsa jos senki sais joskus hoidettuu :D

annip

Kuvan perusteella tatuointi näyttää todella kauniilta! :)Hei noista Disco-aakkosista: oliko tämä nyt piilomainontaa? Monissa blogeissa on esiintynyt viime aikoina tuo Malacolta saatu aakkospaketti ja haluan tietää, saanko syyttää äkisti iskeneestä makeanhimostani ihan puhtaasti sinua vai mainosta. :D

Salla

Jotenkin ihanan rauhallinen tunnelma huokuu näistä kuvista :) Kuvan värityksellä on varmasti osuutta asiaan.Sit ku lukee tuon sun tekstin(karkin mässäyksestä),nii voi mielipide tunnelma vähän muuttua :D Toisaalta,onhan karkin mässäys seesteistä :D

Anu

Hienoa kuulla, että peittäminen onnistui! Jään innolla odottamaan, millaiseen lopputulokseen vielä päädyt. Teema ainakin sopii sulle kuin nakutettu, ja tatuointi on tosi kaunis ja herkkä :)

Julia

Haha, eeiii :D karkkipussin kävi ihan lauri ostamassa alepasta. En ole saanut Malacolta pakettia, vaikka olisi ollut ihan tervetullut! Aakkoset on hyviä :)

Anonymous

Näyttää hyvältä jo nyt! Oivoi, millonkahan sitä pääsis omaa selkätatuointia jatkamaan.. oon venyttäny tätä projektia reilun vuoden, vaikka hyvä ystävä on tatuoija, nooo ehkä ens syksynä?:--)

Julia

Kiitos :) Uskon, että hyvä tulee. Kuvia tulee heti kun parantuu ja viimeistään kun on kokonaan valmis.

Julia

Tiedän! Nämä on jotenkin niitä juttuja mitä ei vaan saa aikaiseksi. Minullakin meni yli vuosi ennenkuin sain tehtyä mitään selälle uudestaan :)

Katya

Hitto pitäis iteki varata tatuointiaika.. Kovat suunnitelmat oli saada hankittua tatska ennen kevättä ja kesää, mutta tuskinpa enää saa aikaa varattua tarpeeks lähelle.. Tai no, ehkä seki asia selviäis soittamalla tatskaliikkeeseen. :D

Janice

Just tässä pari päivää sitten meinasin kysyä sulta osaisitko kenties suositella jotain tatskamestaa Helsingissä... Ja sitten PIM! Tuli tämä postaus! :) Oletan, että Black&Yellow:ssa osaavat asiansa kun kerran paikan valitsit ja asiasta postaat:) Mullakin pitäis käydä ottamassa peitetatska, joten etsin taitavaa ja ammattimaista tatuoijaa, sillä tällä kertaa on pakko onnistua.

Anonymous

noi sun hiukset on kyllä upeat! onko sulla hiustesi värinen ponnari vai sidotko hiuksesi kiinni hiuksillasi tehden solmun tjn? jos sidot niin miten`? :)

tips

Nyt tulee ihan mieletön avautuminen, anteeksi jo valmiiksi :D Eksyin tässä taas tänään lueskelemaan sun blogias ja pakko kyllä sanoa, että vaikutat tosi ihanalta ja mukavalta tyypiltä! :) Harmittaa kovasti kun en tullu risteilyllä (siis työpaikan järjestämällä) sulle juttelemaan, vaikka kovasti olis mieli tehnykki tulla moikkaamaan ja kehumaan blogias :) Luin tossa tuon postauksen, kun olit ystäväsi tukena rintaleikkauksessa ja sen kautta eksyin sitten omasta leikkauksestasi kertovaan postaukseen ja tuli kyllä tilauksesta tällainen aihe! Itse olen nyt kovasti harkinnut rintavarustuksen suurennusta ja olen miettinyt, että jossain muualla sen voisi tehdä kuin suomessa ja tuo paikka nyt vaikuttaakin sitten todella hyvältä :) Kiitos kun olet noin avoimesti voinut näinkin henkilökohtaisesta asiasta kertoa. Voikohan sulta sitten ehkä kysellä kaikkea vielä tarkemmin esim mailin välityksellä? Olisi kiva kun saisi vähän kysellä, ennen kuin leikkaus olisi ajankohtainen, niin ei pelottaisi niin paljoa...

Julia

Tonia voin kyllä suositella. On aina osaannut piirtää täydellisesti kummalliset visioni papreille :) Ja näin neljän onnistuneen tauoinnin jälkeen voin siis suositella hyvillä mielin :)

Julia

Kiitos paljon :) Minulta voi tulla kysymään ihan mitä vain, joten mailia vaan tulemaan, autan mielelläni. Jos enää ikinä törmätään niin tule ihmeessä juttelemaan!

Laura

Huh, onneksi rakas äiti kielsi multa sellaisen upean tribaalin :D Kävin vasta tänään varaamassa ensimmäisen tatska-aikani vaikka haaveissa se on ollut jo monta vuotta, ja meen hakattavaksi maanantaina. Jännittää hirmuisesti kun tatska tulee kylkeen, onneksi se ei ole kamalan iso niin kipu ei kestä kauaa. Hieno kuva, toivotaan että voin sit sanoa omastani samaa ;o

Julia

Olisipa minunkin (vain kerroinkohan edes siitä. En muista :D) Tosiaan olin 15v. Onnea ensimmäiselle tatuointiajalle! Uskon, että siitä tulee hieno :)

Anonymous

Joo! Black&Yellow on ihan mahtispaikka! Ite oon käynyt pari viimeisintä kuvaa ottamassa siellä (Mikalla) ja aina on viimeisen päälle huolehdittu, että lopputulos on varmasti paras mahdollinen. Sinne meen jatkossakin. Muutenkin tosi ystävällinen, rento meininki ja ammattitaitoiset jäbät :) Olis kiva saada joskus hyvää kuvaa noista kuvistasi vai löytyykö täältä jo?-Tuuli

Julia

Totta, ilmapiiri on mitä loistavin :)Kuvia löytyy tunnisteen tatuoinnit alta kun hetken jaksaa rullata alaspäin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016