Yritin tuossa taannoin leikkiä mannekiinia. Se ei luonnistu minulta ihan maailman parhaiten. Luulisi, että kaikkien niiden huippumalli haussa tuotantokausien tuijottamisen jälkeen osaisin edes vähän matkia miten homma toimii, mutta ei. Vaikeaa se on. Ja naurattaa koko ajan.

Kuvan ottamisen jälkeen tulos siirtyy jättimäiselle tietokoneruudulle ja sieltä tuijottaa joku ihan muu. Kaikki ne kirkkaat valot, erilainen meikki (meillä oli kyllä ihana ja hyvä meikkaaja) ja luultavasti hyvin jännittynyt naamatauluni. Jokatapauksessa aika erinäköinen Julia kuin oman pikku Sony Nex järjestelmäkameran otoksissa.

Tästä hauskasta yhteistyöprojektista voin kertoa lisää vasta myöhemmin - Ehkäpä jo ihan tänäänkin. Nyt jotain pientä kulissien takaa.

 

 

 

 

 

Kommentit (6)

Khaija

On varmasti outoa nähdä itsensä muiden laittamana ja siihen vielä se uusi tilanne, jossa pitäisi koittaa olla rentona, muistan joo itekin ton. Mutta silti, jotenkin epäilen, ettetkö olisi ollut ihan mielettömän upeana niissä kuvissa. Jotenkin uskon, että voisit ansaita elantosi vaikka mallintöillä milloin tahansa (;

heidi

voisin arvata että liitty jotenkin roxien sivustoon, koska mekko päälläsi muistuttaa kovasti sitä mekko jonka sieltä pari päivää sitten tilasin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat