Minunkin tekisi mieli hypätä mukaan tähän pinnalla olevaan ”pastellivärit ja kevät tulee” – vuoristorataan.
En tiedä mikä niissä nyt oikein yhtäkkiä niin kiehtoo? Vielä kun pastillivärit ja pörröinen materiaali iskee melkein eniten – haluan siis näyttää Halinallelta.

Muutama tällainen haalea väriläiskä kaappiin on jo lähiaikoina eksynytkin ja yksi päivä porskutin tuolla vielä menemään mintunvihreä paitakin päällä. En ole ihan varma oliko kauhean onnistunut ensitaival tämän värin kanssa, mutta näytän sen silti teille myöhemmin.


Sillä välin harjoittelen lisää näitä pastellikollaasejani Polyvoressa :)
 

 

Kommentit (12)

Vierailija

Pastellit on kyllä aivan must juttuja keväisin! :) Varsinkin nyt himottais nuo pastellinväriset villakangastakit! Laitoin sulle muuten sähköpostia liittyen mun erääseen projektiin! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi kyllä, niitä villakangastakkeja kun näkee vielä vähän joka puolella nyt :)

En ole huomannutkaan sitä meiliä! Pitää tarkistaa asia heti :)

Katja

Tosi hyvä blogi sinulla,tykkään sun matkajutuista ja tyylistäsi. :)Varmasti sopii mintunvihreä sinulle. :) Pastellitvärit on kaunita.

Noora

Heippa! Ajattelin kysyä sun mielipidettä vuittonin huivistasi, kun tosi paljon on mielipiteitä puolesta ja vastaan :) en muista oliko sulla denim, shine vai perus monogram? Hirveästi himottaisi sellainen kaunokainen mutta jos shinekin maksaa lähestulkoon 500€ niin kylläpä harmittaisi kovasti jos nyppääntyisi nopeasti.. Ihanaa jos voisit kertoa oman kokemuksesi !

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Minulla on se hieman villa&silkki sekoitus kiiltäväpintainen ja se on ihan vähän nukkaantunut, mutta ei niin että sen heti huomaisi kuitenkaan :) Olen käyttänyt huivia melko paljon ja se on ehkä koviakin kokenut, mutta silti mielestäni aika helposti "kuluu". Pitää varoa kokoajan ettei huivi tartu mihinkään, koska helposti lähtee ns. purkautumaan. Nämä materiaalithan ovat muutenkin todella herkkää materiaalia, eli se on se hinta jos sellaisen ostaa. Pitää pitää varoen :D

Noora

Okei eli sulla on ilmeisesti se denim :) Vähän lohduttaa kuulla ettei se kuitenkaan ihan tolkuttoman huonoon kuntoon oo mennyt, kun kauhutarinoita oon lukenut :D Jospa sitä uskaltaisi käydä noutamassa omansa.

Sonja

Hei! Törmäsin blogiisi ja olisin halunnut kysyä, että miksei täällä ole minkäänlaista mainintaa lapsestasi? Muistan sinut irc-galleriasta, jossa esittelit häntä (varmaan tosi monet muutkin muistavat). Ymmärrän täysin, ettei lapsen kuvaa tai nimeä halua julkisesti kertoa ja se on hienoa, mutta sinusta saa täysin sellaisen kuvan, että haluaisit elämäsi olevan sellaista kun sen kerrot olevan, vaikka se ei ole totta. Tulee sellainen olo, ettet ole tyytyväinen omaan elämääsi, ehkä jopa häpeät, ja elät täällä vain feikkielämää. Se on kovin surullista. Enkä tarkoita, että pitäisi kuvia laittaa, ihmettelen vain kovasti..

Elina

olen yrittänyt metsästää juuri tuollaista valkoista ihan tavallista kauluspaitaa. voitko paljastaa minkä merkkinen kyseinen paita on? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram