Kyllä siellä tarkenee jo, itseasiassa melkein liikaakin.
 

Meidän parvekkeelle (jonka olemme ristineet Turkiksi) paistaa aurinko melkein koko päivän ja koska se on lasitettu, voi kylmempinäkin aurinkoisina päivinä avata vain sen yhden ikkunan ja köllötellä siinä sohvalla auringonpaisteessa helposti, eikä koskaan tule kylmä. No ehkä talvella, mutta ei huhtikuun lopussa.

Olen nyt kahtena päivänä istunut siellä pienen hetken lukemassa kirjaa ja mitä helkkaria, melkein paloin! Minä joka en koskaan melkein ikinä pala.

 

No en valita. Ihana kevätaurinko! Voisinkin itseasiassa järjestää pienen aamiaispiknikin sinne ja muuttaa ehkä nyt asumaan parvekkeellemme.

 

Kommentit (11)

Anonymous

Oi mikä ihana kesäfiilis näistä kuvista välittyy! Ootko muuten koskaan laittanut mitään "täytettä" huuliisi? Ite olisin hirmu innokas kokeilemaan, mutta ois kivaa saada kuulla kokemuksia omaavan mielipiteitä.. tää oli tällainen villi "heitto" vain :)

Oc

Tiia,On, ihanaa!jjuttä,No jaa. on se ihan hyvänmakuista, mutta en sitä kyllä hirveän usein osta.Anonyymi,Kiitos :)Anonyymi,On ihan mahtava! :)Anonyymi,:) En ole koskaan laittanut mitään täytettä huuliini, enkä varmaa uskaltaisi koskaan laittaakaan :D Oon kuullu kaikenlaisia kauhutarinoita! Toisaalta en tiedä asiasta oikeastaan yhtään mitään :) Onneksi omat huulet on ihan kivan täyteläiset niin ei tarvitse miettiä täyttöä :)

yanna

Joo mä jään kyllä useimmiten myös tuijottelee haltioituneena sun huulia :D (ja tissejä ja persettä)

Life On Plate

Mulla on ollut viimeiset 3 päivää sama harrastus, auringonotto partsilla :D Ja tänäänkin vielä ajattelin kun näyttäs tulevan taas niin upea päivä.

Anonymous

Hei!Löysin sun blogin itseasiassa ihan äsken ja huomasin, että muistutat huimasti 90210- sarjan adriannaa :)Ihana blogi jään kyllä seuraileen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram