Ja niin edelleen.
Oli tosi raskasta viettää koko päivä auringossa hyvässä seurassa.
Parvekkeella loikoillessani Yanna soitti olevansa koffarissa. Lampsin (ajoin autolla) sinne ja parkeerasin runkoni mukavan isolle viltille Yannan seuraksi vielä muutamaksi tunniksi.
 

 

 

 

 

 

Saaran kanssa sovitut salitreffit pelastivat minut totaaliselta laiskuuden tieltä ja sain jotenkin kummasti herätettyäni itseni aurinkokoomasta urheilemaan.
Mahtavien ja todella hikisien treenien jälkeen maistui palautusjuomana kalja siltasen terassilla, ennen kuin menin nukkumaan päikkärit ja lähdin muutamaksi tunniksi töihin.

Tähän loppuun vielä ihan erikoiskiitokset Saaralle kaikenmaailman kakuista!
Kannattaa (tai ei kannata, jos ei tykkää pakkopullasta) omistaa ystävä joka kiikuttaa sinulle töistä läjäpäin herkullisia kakkuja! Oi, että mä olen täynnä ja onnellinen :)

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (5)

Anonymous

et taida uskoa ilmastonmuutokseen kun et paljon julkistaliikennettä suosi? :)

Oc

Anonyymi,Olen aina ollut huono julkisenliikenteen kanssa ja hävettävän laiska autollani, mutta tilasin juuri pyörän! Kyllä minä tästä parannun :)

Anonymous

Mitä suklaaherkkuja! Söitkö kaiken itse? :D Teillä tuntuu olevan aina niin paljon tekemistä ystäviesi kanssa ja kaikenlaista mukavaa. Me kerkeämme ystävieni kanssa kokoontua ehkä vain kerran viikossa, jos sitäkään :(

AnsQ

Ihanalta vaikuttaa sun päivä vaikka onkin aika tavallinen :-) Kesällä kaikki tuntuu kivemmalta, eikä noi kakutkaan varmaan päivääsi huonontaneet. ;>

Julia

Anonyymi,En :D onneksi. No, on meilläkin usein aikataulut niin erilaiset, että ei ehdi aina näkemään niin usein kun tahtoisi :)AnsQ,Niin tuntuu! :) Tavalliset päivät on joskus parhaita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram