Meidän kämpän paras paikka on ehdottomasti parveke.
Se on kiva.

Kesäisin sinne paistaa melkein koko päivän aurinko ja siellä on ihana syödä aamiaista, ottaa aurinkoa, lukea kirjaa tai vaan hengata.
Viime kesänä nimesimme paikan Turkiksi. Helteiden aikaan kun elohopea nousi varmaan yli 50+asteen. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa, koko päivän auringonpaahteessa oleva parvekkeemme oli miltei mahdoton paikka oleskella.

Näin talvisin en luonnollisesti siellä kovin paljon viihdy. Aamiaiseni jäätyisi klöntiksi jos olisin tarpeekksi hullu sitä siellä syömään. Mutta on se nytkin ihan kiva jouluvaloineen. Mistä tulikin mieleen kenellä on vielä jouluvalot? Nythän eletään kohta jo maaliskuuta. Sitten tulee jo huhtikuu! (viimevuonna huhtikuussa otin jo aurinko parvekkeellamme) En vaan raaski ottaa niitä pois. On niin ihanaa kun ulkona on edes vähän valoa.
 

Päiväsaikaan

Istuimme Thaimaassa baarissa ja poikaystäväni ihastui pöydällä olevaan pääkallotuhkakuppiin niin paljon, että osti sen paikan omistajalta mukaansa.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (16)

Ann-Sofi

Onpas nättiä! Jaksaisinpa minäkin panostaa meidän parvekkeeseemme vähän enemmän :)

Anonymous

Tosi nätti partsi! Meillä ei oo jouluvaloja ollenkaa, mut oon huomannu et naapureilla ainakin viel on.

Anonymous

Iiiihana parveke, mikäs tuolla arskaa ottaessa!ps. Haluaisitko joskus lapsia? :) Kuinka monta?

Anonymous

Hei upee parveke! Tuhkakuppi on myös hieno.Sulla on tosi kiva blogi :)

Essi

saanko udella, että missä päin helsinkiä asut ja paljonko on vuokra?:) olen ajatellut itse muutta ehkä helsinkiin noin reilun vuoden päästä opiskelemaan...

Oc

Ann-Sofi,Mä taas haluaisin jaksaa panostaa vessoihin enemmän.mmikäköhän siinä on, että aina jää joku osa asunnosta panostamatta :)Anonyymi,Mäkin oon nähny muutamalla naapurilla, mutta kovaa vauhtia ne niitä ottaa jo pois.Anonyymi, Kiitos!Anonyymi, Kiitos :) Lapsia max 2. Joskus myöhemmin :)Anonyymi, Kiitos ihana :)Essi,Ruoholahdessa. Tarkkaa vuokraa en viitsi ihan sanoa tässä, mutta olen huomannut että vuokrien hinnat heittelee kausittain aika paljon. Törmäsin juuri ihan unelma kämppään (rempattu kolmio, ihan keskustassa 1000€ kk) mikä on tosi halpa! Kannattaa siis etsiä kunnolla :)

Anonymous

Oi, selailin blogeja ja törmäsin tähän ja jäin heti koukkuun! Luin ihan alusta asti, oot ihan sairaan nätti ja niin ihana tämä blogi! :) ps. voistiko esitellä koko kämpän ja tehä joskus video postauksen? :)

yanna

Haha meilläkin on vielä jouluvalot, aikamoista! Tuhkis on super siisti ja rakastan muutenkin teidän parveketta, meidän parveke on ihan tylsä verrattuna teidän jättiparvekkeeseen :D

Oc

Anonyymi,Nämä on kyllä ihan parhaimpia kommentteja :) KIITOS :) Tosi kiva kuulla.Esittelisin kämpän mielelläni, mutta minussa on pientä perfektionistin vikaa ja minusta asuntomme ei ole vielä ihan esittely kelpoinen. Sitten joskus kun olen tarpeeksi tyytyväinen niin postauksia varmasti satelee :)Yanna, Muista se fakta et sillä sijainnilla parveke ylipäätänsä on aikamoista :)

Katz NYC

Natti parveke! Tuolla viihtyii talvellakin viltin alla villasukat jalassa ja pipo paassa. Meilla on aurinkohuoneessa valot vuoden ympari... Ne on ihan ok, kunhat pitaa ne valkoisina. Jotkut puna-vihree-keltaiset saattaisi olla aika kamalat kesalla....Hauskaa sunnuntaita!

Anonymous

Mieletön parveke! Voisitko tehdä asuntopostausta! :) Olisi kiva nähdä miltä kämpässä muuten näyttää. Asutteko kaksiossa vai kolmiossa?

Oc

Anonyymi,Kiitos :) Asuntopostausta pyydetään aika paljon ja tekisin sen mielelläni, mutta vasta sitten kun asuntomme on mielestäni ns. valmis :) Joskus tulevaisuudessa sitten.

Anonymous

Heips kaunotar! Kärsin myös tuosta samasta 'Onko iiihan pakko ottaa jouluvalot pois?' ongelmasta; pikku vinkki: säästyt jouluvalojen ottamiselta, kun kutsut niitä tunnelmavaloiksi (kuten eräät) ;)

Oc

Anonyymi,Haha. Olenkin jo vähän ratkaissut tätä pulmaa. Otin puolet pois (lue, otin töpselin pois seinästä :D) ja jätin muutaman "tunnelmavalon" palamaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram