BikBokilla on party season meneillään ja niin taitaa olla vähän meillä muillakin, kun pikkujouluja tulee taas ihan puskista enemmän kuin pää kestää ja varmasti enemmän mihin vaatekaappi on varautunut.

Yksi vanha pikkujoulumekko, tusina uusia pikkujouluja tulossa ja vaatekriisin ainekset kasassa. Se olin minä vielä viime viikonlopun perjantaina, mutta rehellisesti sanottuna - ja hieman itsekin yllättyneenä - BikBok tuli ja todella pelasti. (Miksi tuo lause sai päähäni mielikuvan viidakonprinssistä BikBokista pelastamassa neitoa lumivyöryltä). No, oli päässäni minkälaisia tarinoita tahansa, niin totuus on, että löysin mahtavat shortsit mistä tuli heittämällä uudet suosikkini.

Miten ihminen voikaan iloita pienistä shortseista niin paljon. Saahan se iloita? Sovitin niitä ja iloitsin vielä enemmän.

Shortsien kavereiksi valikoitui toppi mistä iloitsin myös, mutta totaalisen onnelliseksi tulin kun tajusin löytäneeni juuri asukokonaisuuden pikkujoulujen lisäksi seuraavana päivänä pidettäviin Id Inspiration awardseihin. (Niistä lisää myöhemmin).­­

Monta vaatekriisiä selätetty yhdellä BikBokilla (taas se mielikuva) ja kai sitten tyytyväinen on se neitokin.

 
Toppi – BikBok (kaupoissa vk48)
Shortsit – BikBok
Bleiseri – Zara
Laukku – Céline
Kengät - Bianco
*BikBokin tuotteet saatu blogin kautta

Kommentit (12)

Senja

Hihi noi sortsit on samaan aikaan maailman rumimmat ja samaan aikaan maailman ihanimmat :D mut toi Céline saa kyllä joka kerta tän lukijan kateudesta vihreäksi! Se on kyllä täydellinen!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha, ne varmasti jakavat mielipiteitä, vielä kun kuvissa eivät pääse ihan oikeuksiinsa :)
PikkuCéline on kyllä suloinen!

nea

Nyt on pakko tulla kommentoimaan, että apua KUINKA UPEA ASU! Sopii sulle ihan älyttömän hyvin :)

spring

upea olet! olisi kiva, jos voisit tehdä postausta tatuoinnestasi ja tarinoista niiden takana? :) ellet sellaista ole jo tehnyt.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Olen tehnyt niistä aaaikoa sitten postauksen, mutta juuri on tekeillä uusi versio :) Eli tulossa on pian :)

Tuli

Piti useampaan otteeseen katsoa, että nuoko muka shortsit, voisi luulla myös hameeksi! :D Hauskat! Ja sähäkkä kokonaisuus, ensimmäisessä kuvassa on sellaista fifty shades -henkeä! ;) GRRRR!

Taruppi
Liittynyt18.11.2015

Nuo shortsit! Olen katsonut samantyylisiä pari kertaa, mutta en ollut kertaakaan keksinyt miten yhdistäisin ne mihinkään. Annoit ihanan inspiraation, kiitos:)

peilikuva

Selailin siun vanhoja postauksia ja ihan pakko kysyä yksi kiperä kysymys - monta kenkäparia omistat? :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

ööh, en ole laskenut :) Myyn aina vanhoja ja ostan tilalle uusia. Tällä hetkellä ehkä 10-15 paria mitä käytän jatkuvasti (siis lenkkareista korkkareihin).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram