Sen päivän jälkeen kun kävelin Annankadun ja Eerikinkadun kulman ohi ja näin ison lasi-ikkunaisen uuden ravintolan lounaskyltissä tekstin ”rakenna oma ramenkeitto 9.90” - En saanut tuota paikkaa mielestäni.

 

Seuraavana iltana yritin nälissäni Googlettaa paikan aukioloaikoja ja sitä, että saisiko ramenkeittoa rankentaa myös lounas-ajan ulkopuolella.
Mikä ihme sen ravintolan nimi olikaan? Oven yläpuolella luki vain BAR, ja vaikka kuinka yhdistelin sanoja kadunnimistä Bar:sta ja ramenkeitoista, en löytänyt haluamaani tulosta.

Lopulta eksyin jonkun lehden sivuille ja sitä kautta artikkeliin uudesta Annankadun paikasta jolla oli epätavallinen nimi: Why join the navy when you can be a pirate.

Jaahas, ei ihme etten löytänyt ravintolaa pelkällä Bar –nimellä.

 

Ravintolan sivut ilmoittivat, että paikka tarjoaa aamiaista ja lounasta. Smoothieita, leipiä, salaatteja, ja joka lounaalla sitä itse rakennettavaa ramenkeittoa. Iltaisin DJ soittaa ja baarista saa drinkkejä.
 

 

Loistavaa, ei muuta kuin seuraavana päivänä Kira mukaan toimistolta ramenlounaalle, missä keitto, sekä paikan pelkistetty, mutta kiva tunnelma ylitti kyllä odotukset.

Ramenkulhoon sai kasata kaikkea nuudeleista kanansuikaleisiin. Iduista, vihanneksiin ja yrtteihin. Liemi päälle, kastikkeita ja siemeniä maun mukaan. Ihan mielettömän hyvä idea. Ihan mielettömän hyvää keittoa. Niin hyvä, että oli pakko tulla tännekin hehkuttamaan.
 

 

 

Uusia hyviä lounaspaikkoja on aina kiva löytää ja voisinkin vihdoin alkaa toteuttamaan sitä aikoja sitten lupailemaani ”Parhaat lounaspaikat” -postaussarjaa.

 

Olkoon tämä ensimmäinen askel siihen suuntaan.

 

 

 

Why join the navy when you can be a pirate
Annankatu 28
08:00 - Until late

Kommentit (8)

Mirya

Oon odottanutkin et soppabuffettit tulee markkinoille kun joka paikkaan on ilmestynyt jo salaattibaarit :) tää on hyvä keksintö!

lillamy

Ihanalta vaikuttaa, lautanen näyttää mun makuun pieneltä, mutta ehkä kuva vääristää :D Tai sitten mulla on vaan tavallista suurempi ruokahalu.. :D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Lautanen ei itseasiassa ole edes pieni (tai siis ihan normikokoinen syvä lautanen :) ja siihen kun vielä saa tungettua täytteitä milensä mukaan ihan kukkuraksi asti).

Sofia Kontro

Ei vitsi pääsin missaamaan tän postauksen, tälle olis ollut käyttöä viikoloppuna! Mutta anyways, jään odottamaan "Parhaat lounaspaikat"-postaussarjalle jatkoa, tosi kiva idea!:)

sofiaelizabetha.blogspot.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram