Lumene kysyi minulta mikä on parasta kesässä.
Normaalisti olisin tehnyt loputtoman listan, sellaisen kesälistan multaisista perunoista auringonlaskuun järvilaiturilla, mutta koska kesä alkoi tänä vuonna (taas) hieman myöhemmin, menee koko kesälistan yli yksi yksinkertainen vastaus; aurinko.

Se vihdoin tuli sellaisena kuin sen kesällä pitää tulla. Sellaisena joka oikeasti lämmittää ja tunnet ihollasi, että nyt on kesä. Että nyt on Suomen heinäkuu.

Mitä silloin tekee mieli tehdä?
Silloin tekee mieli napata eväät, kirja ja aurinkorasva, ja painella rantakalliolle. Paistatella siinä niin kauan että aurinko alkaa miltei nukuttaa.
Välttyäkseen nukahtamiselta rantakalliolle on lopulta löntysteltävä lämpöä hehkuvaa kaupungin katuja pitkin takaisin kotiin ja ottaa kylmä pikasuihku, huuhdella aurinko karpalolta tuoksuvalla suihkugeelillä pois.
Koska kesällä kauneudenhoito on helppoa ei kylpyhuoneen peiliin tarvitse kauaa katsella. Sävyttävä BB-voide, hieman ehkä huulikiiltoa ja aurinkopuuteria poskiin, niin on jo valmis kokoontumaan ystävien kanssa terassille aikaiselle illalliselle. Koska kaikki ovat auringon takia hilpeällä tuulella, ilta venyy vahingossakin odotettua pidemmäksi. Terassi vaihtuu sinne mistä näkee kauneimman auringonlaskun. Lopulta musiikkikin alkaa soida ja osa haluaa lähteä tanssimaan.
Ketään ei haittaa että jalassa on vain sandaalit, hiukset jäi föönaamatta suihkun jäljiltä ja kasvoilla hehkuu edelleen vain se aurinkopuuteri. Ketään ei haittaa, koska kesässä parasta juuri nyt on se, että on aurinko paistaa ja on helpompaa olla huoleton.

 


Mikä teistä on parasta kesässä?

Mansikat, kesäsauna, lämpimät kesäillat? Lumene innoittaa osallistumaan Instagramissa kilpailuun, missä jakamalla kesäisen tunnelmakuvan hashtagein #lumene ja #parastakesässä osallistuu Lumenen tuotepaketin arvontaan. Lisätietoja kilapilusta löydät täältä.


Lisäksi Lumenella on nyt menossa mielestäni todella kiva kesäkampanja, missä ostamalla Lumenelta 2 tuotetta ja syöttämällä ostokuitin tiedot Lumenen nettisivuille tänne, saa valita itselleen kaupan päälliseksi yhden kesäisen Lumene-tuotteen. Kaupanpäällinen postitetaan suoraan sinulle ja mikä parasta osallistua saa niin monta kertaa kuin haluaa, eli jokaista kahta ostamaansa tuotetta kohti saa valita aina yhden kaupanpäällisen.
Kampanja on voimassa koko kesä –ja heinäkuun.

 

Ihana kesä ☼

 

 

 

Yhteistyössä Lumene

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram