..Ainakin pitkään aikaan.
Tiedättekö sellainen salaattiherkku mitä on pakko ottaa lisää vaikka on jo ihan täynnä juuri syödystä ateriasta? Sellainen, kun löytää itsensä lopulta koko kulho kainalossa sohvalta kaapimassa salaatinrippeitä pohjalta.
Sellainen mikä on maukas, mutta silti niin helppo ja nopea valmistaa.

Löysin tähän reseptin vähän ohimennen selaillessani kirjakaupassa kokkikirjoja. En kai kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota, mutta kaupassa granaattiomenakoria tuijotellessani, ohje palautui mieleeni ja eilen se päätyi vielä kaavittavaksi sinne kulhon pohjallekin.

 

1-2 tuoretta parsakaalia
1 pieni punasipuli hienonnettuna
1 granaattiomenan siemenet
n. 1dl rusinoita
pinjansiemeniä paahdettuna
2 dl maustamatonta jogurttia (itse käytin kreikkalaista jogurttia)
ripaus suolaa & mustapippuria

 

Leikkaa parsakaali raakana kulhoon. Silppua punasipuli ja paahda pinjansiemenet nopeasti kuivalla pannulla.
Puolita granaattiomena ja irrota siemenet kulhoon.
(Netti on pullollaan ohjeita granaattiomenan kuorimiseen. Itse poistan siemenet yleensä vesikulhossa halkaistusta granaattiomenasta sormin, mutta myös tämä tapa näyttää kätevältä.)
Lisää rusinat, jogurtti ja mausteet. Sekoita ja tarjoile sellaisenaan, tai lisukkeena esim. Kanalle ja riisille.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram