Minä olen niin fiksu. Olen aina luullut että mm. värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet koskevat suurinpiirtein vain blondattuja tai punaiseksi värjättyjä kutreja. Että tuotteiden tarkoitus on säilyttää väri mahdollisimman vahvana ja että nehän eivät tähän pehkoon paljoa auta. Olen myös elänyt uskossa, että tupeeraaminen on pahinta mitä hiuksille voi tehdä, hiuslakkaa kannattaa aina käyttää vahvinta mahdollista, muuten se ei todellakaan pysy ja että syväpuhdistavan shampoon kanssa kannattaa lotrata usein.

Näille ja monille muille omille ”faktoilleni” sain oikaisun Pantenen minulle ja ystävilleni järjestämässä illassa. Ilta oli osa Indiedaysin ja Pantenen kampanjaa, missä olin mukana ja meitä hemmoteltiin kotonani hiusstylistien tekemillä kampauksilla, ruualla, juomalla ja avartavalla tuoteselostuksella.

Opin tosiaan edellämainituista sen, että ei se tupeeraus päätä kaada, syväpuhdistava shampoo riittää ihan muutamalle kerralle kuukaudessa, ei kannata käyttää vahvinta lakkaa kuin vain kampauksen pinnalle vain vähän silottamaan kampausta ja värjättyjen hiusten tuotteet ovatkin juuri minun tukalleni tarkoitettu.
(Värjäys poistaa hiuksista jonkun vedenpitävän pinnan ja tämä takia ne ovat sitten alttiimmat vahingoittumiselle, mikä voi johtaa hiusten katkeiluun ja hiusvärin nopeampaan haalistumiseen. Värjätyille tarkoitetut tuotteet auttavat palauttamaan hiuksiin takaisin tätä vedenpitävää pintaa jne. Näin pienenä väli-infona).
Oli ihanaa päästä pommittamaan ammattilaista kysymyksillään ja saada aika monta ahaa- elämystä pienen hetken sisään.

Mutta, palataanpa takaisin alkuiltaan. Ennen kuin ystäväni ja stylistit saapuivat, saapui ruokalähetys stockan herkusta ja Pantenen tuotekasseja lähettipalvelun kautta. Olin niin innoissani ottamassa kokoajan kaikkea kivaa ovelta vastaan, että tuntui kun joulupukille availisi pitkin päivää oveaan. Lähetit on käteviä.

Olin saanut myös esittää toivomuksia ruoka-ja juomapuolelle ja sieltähän tuli sitten täysin toivomuksieni mukaan ihania valkoviinejä, luomuskumppaa, salaatteja ja tapasleipiä. Tuotekasseissa puolestaan oli runsaasti pantenen uutuustuotteita ja minun ilokseni monen monta lakkapulloa!

Stylistit olivat todella mukavia ja loihtivat tunnissa minulle ja neljälle ystävälleni kaikille mahtavat kampaukset. Eniten nähtiin kuohkeaa kiharaa, mutta saatiin me yksi lettinutturakin ja minulle söpö ”ranskalainen maalaistyttö”- kampaus. Niinkuin he sitä nimittivät.

Tässä illan filmirullaa.

 

Ilta järjestettiin perjantaina, joten olen jo muutaman päivän ajan päässyt saamieni tuotteiden kimppuun. Eniten tykkään Heat Defense Gloss Spray, (kiiltoa tuova kuumuudelta suojaava hiuksiin jätettävä suihke) sekä tietysti Smooth & Sleek -hiuskiinne (säilyttää kampauksen kuohkeana, suojaa hiuksia kosteudelta, antaa pitkäkestoista pitoa, mutta on helppo harjata pois).

Olen luottavaisin mielin näiden kanssa, varsinkin sen jälkeen kun kuulin, että tätä uutta Pantene Pro V – tuotesarjaa kuulemma edelsi seitsemän vuoden tutkimustyö (hiusten rakenteen analysoinnissa on käytetty Nasan avaruusteknologiaa) ja pieni lähes 20 000 naisen joukkio ympäri maailmaa on ollut mukana tuotteita testailemassa. Että ei ole voinut mennä ihan mönkään.

Kommentit (28)

mira

Kylläpä näyttää kivalle! :)

Syötkö mustikkaa paljoa?

Kaikkihan tietää, että mustikka on hiusten juttu.

Sukulaisellani oli JÄÄTÄVÄ pälvikalju kun ikää on alkanut tulemaan.. No eipä ole enään. Tukka on vieläkin päässä vaikka ikää on. Salaisuus oli että hän söi mustikkaa. Ajattelin nyt kertoa sinullekkin kun tuli tälläinen hiuspostaus :)

Suosittelen! :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En kyllä valitettavasti syö, mutta nyt alkoi vähän kiinnostamaan enemmän niiden syönti! :D Ihana vinkki, kiitos :)

linskuu

hyvältä näyttää! muuten millon niiden pantenelahjojen olis tarkotus tulla joita sai 6000 ensimmäistä sieltä nettisaitilta?:D ei oo mitää kuulunu ja tuli nyt mieleen tästä postauksesta!:)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi, en valitettavasti tiedä :( Voisin kysäistä kyllä asiasta. Jos saan vastauksen kysymykseen, niin tulen ilmoittamaan sen tänne :)

HV

Itse sain omani eilisen postin mukana. Oli kyllä mukava yllätys, kun paketista paljastui täysikokoinen shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio. Heti piti päästä testaamaan ja tuntuivatkin oikein mainioilta tuotteilta! :)

Senja

vitsi ootte kaikki niin kauniita!
ja kuullostaa aivan ihanalta hemmotteluillalta, oon vähän kateellinen :)
ja pitää varmaan lopettaa se syväpuhdistavan shamppoon käyttö joka pesulla:D

Sun

Ihana ilta teillä ollu :) Hei millä on tehty noi ihan vaalean hiuksen kiharat (tyttö kenellä on sivulla jakaus)? Ihanan rennon laineikkaat :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Se mitä sivusilmällä katselin, niin juurkin suoristusraudalla laineita. Valitettavasti tarkemmin en osaa neuvoa :(

Sun

Ei mitään, kiitti vastauksesta! On jo iso apu kun tietää millä välineellä lähtee yrittämään :D

Fiipi

Mulla tuntuu pahalta ajatus että käyttäis Pantenea. En oo kyllä tutustunu viimeiseen kymmeneen vuoteen Pantenen tuotteisiin, varmaan ne on kehittyneet siitä mutta ongelmapäänahalla en niihin koskis. Korjatkaa jos olen väärässä :)

Jossu

Oon tässä jo kauan lätrännyt rakennepaikkaavien tuotteiden kanssa sen jälkeen kun minulle viime talvena laitettiin raidat ja tukkani koki monta muuta rasittavaa kokemusta.
Mulla on ollut värjättyjen hiusten tuotteista ihan samanlaiset luulot kuin sulla mutta tän postauksen jälkeen päätin kokeilla itsekkin ja ne todellakin sopii hiuksilleni paremmin!

mävain

nyt muaki alko kiinostaa toi, että onko todella joku ystävistäsi bb:ssä? (ensimmäisen kommentin perusteella) jos on niin voisitko kertoa hänen nimensä? (: ps. sä oot ihan über kaunis!! ja sun blogiin ei vaan kyllästy (:

hag

olisi kiva kuulla lisää aiheesta.minulla on "puhki" :D värjätyt hiukset ja läträän aina rakennepaikkaavien ja superkosteuttavien aineiden kanssa mutta olisi siis ilmeisesti syytä vaihtaa värjätyille hiuksille tarkoitettuihin tuotteisiin? olen aina luullut että ne on vain semmosta "perushoitavaa" tavaraa :D

Ondessa

Hah, kuulostipa kivalta nää teidän "Pantene-bileet". Tukat tullaan laittaan ja vielä syömingit, sekä juomatkin roudataan sinne. Mahtavaa :D

Toivottavasti en muuten jättäny sulle kauheita traumoja ittestäni sillon parin viikon takaa hahaha. Pahottelen...oli kuitenkin pohjilla HIEMAN ilmasta skumppaa, että sillä lailla...:D

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Voi ei pieni, olit juuri ihana! :) Ja olihan sitä skumppaa alla meistä vähän jokaisella.
Oli mahtava nähdä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.