Olen hurahtanut näihin, mitä nämä nyt on? Korvapantoja?
Hurahtaminen mulla tarkoittaa sitä, että ostan niitä monta ja kaikissa eri väreissä.
Pipoja olen surkea käyttämään, joten tällä säällä pannat toimii mulla loistavasti ja on jatkuvassa käytössä. Villapaitojen ja säärystimieni kanssa hyppelehdin tuolla kuin mikäkin lappalainen porojen perässä.
 

Tänään on ystäväni 30v synttärit! Alkuvuosi on kyllä aina yhtä synttärihulabaloota ystäväpiirissäni. Tänä vuonna vielä enemmän kun moni näistä papparaisista täyttää pyöreitä vuosia.

Kommentit (6)

Anonymous

VAU oot tosi nätti! minkä ikäinen oot jos sun kaverit täyttää jo 30? :)sull on tosi makee tyyli kans ja ihana tää blogi.

Anonymous

Pakko oli tulla sanomaan, että sulla on ihanat kulmakarvat :) tosi luonnolliset. Kauniita kuvia muutenkin.

Anonymous

Voisitko kertoa hieman itsestäsi? Esimerkiksi minkä ikäinen olet? Kuinka kauan olet seurustellut poikaystäväsi kanssa? jne

Oc

Anonyymi,Kiitos :) viimeisimmät ostin Lindexiltä.Anonyymi,Kiitos paljon :) Oon 23, mutta mulla on aikalailla kaiken ikäisiä ystäviä.Anonyymi,Haha, kiitos! Pidän luonnollisista kulmakarvoista.

Oc

Anonyymi,Kyllä voin jonkun verran kertoa, mutta en ihan kaikkia yksityisasioitani tykkää täällä tuoda julki, vaikkakin aika avoimesti elämästäni kirjoitellut. Olen siis 23, lähemmäs 24 ja virallisesti seurustelu suhteemme alkoi 1,5 vuotta sitten tapailtuamme ensin 2 vuotta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram