”Ole mukana ja huuda meidän kanssa, hei pankinjohtaja! Halutaan sijoittaa miljoona teidän paska-rahastoon”
Tämän loistavan idean esitti minulle kaksi humalaista, jotka pankissa valitsi istumapaikkansa melko tyhjälle penkkiriville juuri niin että minä olin tietysti mukavan tiiviisti heidän välissään. Kaljan huuruisen hengityksen saattelemana sain myös kuulla erittäin varteenotettavan teorian siitä, miten nurkassa seisova intialainen asiakas on terroristi. Kohta räjähtää koko paikka, mutta olenko sinä tyttö muuten demari, vai perussuomalainen? Tiedätkö mikä on YTR?
Yhdessä tavoitteena raittius? – teki mieli ehdottaa, mutta päätin olla hiljaa ja kuunnella selostuksia nyt puolestaan maaseutupolitiikasta, kunnes harmikseni vuoroni tuli. Oli kyllä niin mielenkiintoinen keskustelu.
Hymyilin lähtiessäni Intialaiselle koittaen kai viestittää että en pidä häntä terroristina, mutta poika tuijotteli vain kenkiään.

 

 

Kommentit (25)

Annina

Apteekissa sitä värikästä porukkaa vasta löytyykin:-D Ihana tuo hapsu paita :-)

mmm

pakko kommentoida nyt! oot niin mun suosikki! kenenkään muun bloggarin jutuille ei oikeesti tuu naureskeltua :)

Hanna

Voi eii know the feeling kun yrität viestittää ulkomaalaistaustaiselle ihmiselle jotain hyvää sen jälkeen kun jotkut idiootit ovat menneet niitä kovaan ääneen arvostelemaan :D Ihan kamala tilanne..

Upea asukokonaisuus, maanläheinen ja tyylikäs :)

Annina

hehee sun postauksia on niin vihdyttävä lukea!:) "Hymyilin lähtiessäni Intialaiselle koittaen kai viestittää että en pidä häntä terroristina, mutta poika tuijotteli vain kenkiään." hahaha. ja kiitos kun kerrooit leinan blogista!

Kärty

Ahdistaa aina tuollaiset, jos niillä on varaa alkoholiin, niin eikö muutama euro liikenisi purkkaan?! Sitten sitä jaksaisi kuunnella edes vähän paremmin.

Tai miksei ne tee vierailuja vanhainkoteihin? Siellä kaivattaisiin seuraa.

Nonnu

Kauniina ja silti niin luonnollisen näköisenä olet taas maailmalla ollut.
En kyllä ymmärrä miten siellä on noin ihana syyskeli! Meillä päin on satanut vettä KAATAMALLA jo 2 päivää putkeen.

ps. mitä nyt nopeasti vilkaisin leinan blogia niin se on juuri sitä miltä hän itsekin vaikuttaa. Turhien asioiden hehkuttelu ja itsensä nostaminen jalustalle tuli selväksi jo sillä kun hän meni taloon. :( Blogisi kautta sain hänestä aivan eri vaikutelman. En tosin tunne ihmistä, joten pahahan tässä on sen enempää arvostella. Olen vain niin pettynyt kun hän aluksi vaikutti niin aidolta ja ihanalta.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos :) Ja voi kyllä täälläkin on piisannut sadetta enimmäkseen :(

Laisku on kyllä oikeasti hyvinkin ihana ja ehkä mitä hyväsydämmisin, kiltein ja huomaavaisin ihminen ketä tiedän :)

....

sulla on niin hyvä huumorintaju, nauran aina! ihana paita, millon ostit sen monkista? :)

rennu

moips! Oon aina ihastellu sun tuccaa ja toki muutenki blogiasi mut haluasitko tehdä joskus videon tai jonkun sortin selityksen että miten teet ton nutturan :) se on niin hieno! vai oonko missannu postauksen jossa teet sen? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Pitää tehdä (varsinkin kun olen sellaisen jo kerran tehny, mutta se video on hävinnyt jonnekin avaruuteen täältä mystisesti!)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat