Parin paljetin verran myöhässä taas, mutta olen suuresti ihastunut nyt (päivässä) tähän paljettihame & löysä paita –trendiin.Eilen osui kohdalle nimittäin se omannäköinen hamonen Cubuksesta ja täällä kotona mentiinkin sitten pyörremyrskyn lailla läpi vaatekaappia kun kokeiltiin mitkä kaikki yläosat nyt uutukaiseni kanssa istuukaan.

Yllättävän moni ja yllättävän hyvin. Olen kovin yllättynyt. En ole paljettityttöjä.

Nyt minä ja paljettihameeni voidaan yhdessä juosta juhlissa ja arjen riennoissa ikuisuuden. Mummona jos se ei enää mahdu teen siitä patalapun tai jotain.
Varokaa siis, tulette näkemään meitä paljon ja liikaa. Huomenna jo heti olettaisin.

Kommentit (18)

iidam

Haha, oot aivan ihana :D Tänne myös iskee tuo paljettitrendi, etenkin vikan kollaasin vika kuva ! <3
- iidam

Juuliiaaa

Sun tekstit on niin piristäviä!! Ihan parhaita, aina vähintää hymyilen tyhmän näkösesti yksin tälle näytölle! Go girl, jatka samaa mallii :-)

Maria

Woohoo vihdoinkin! Tosin tuo on vielä aika tätimäistä paljettityyliä siihen nähden, mitä kimallusta sen olla pitää! Koskaan ei voi vaatteet kiiltää liikaa! Stayin alive ja Hot Stuff ja peilipallo jeejee!! =0

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

haha :D Tätimäistä :D Apua, tästä on vielä pitkä matka tuosta kimaltelevampaan tällaiselle ei niin paljettitytölle.
No, jostain on aloitettava :)

Maria

Miten musta tuntuu että tämä paljettipostaus on vähän väkinäinen...mikään muotipoliisi en ole ja todellakin kaukana siitä, mutta nuo hamoset ei ainakaan mun mielestä ole kyllä sinun juttusi seuraavaan viiteen vuoteen vaikka hyvältä päällä varmaan näyttääkin. Mietin jo aikaisemmin että oletkohan ollenkaan tutustunut Olivia Palermoon? Olette aika liki toisianne olemusta ja tyyliä myöden :) Eikös se ole sitä Casual-tyyliä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hmm, en ihan ymmärrä :D Kirjoitin vain rehellisesti mitä mieltä olen näistä ja tykästynyt niihin nyt. Se että onko ne minun juttuni nyt vai kolmekymppisenä on minulle aika sama. Jos tykkään ja tuntuu kivalta päällä niin sitten pidän :)

Olivia Palermon tyylihän on valovuosia minua edellä :D ja paaaljon näyttävämpi.

Ansku

Ai että, minäkin rakastan kyseistä yhdistelmää. paljettihameen hankin jo viikkoja sitten, mutta ei ole ollut sopivaa tilaisuutta tähän yhdistelmään :)

Anna

Löysin myös Cubuksesta paljettihameen, vieläpä alennuksesta. Hintaa tais jäädä vain 8 euroa :--)

Heli

Hei,
paljettihame on must!! Ihania kuvia sulla muutenkin, kamera suorastaan rakastaa sua :)
Muistatko merkin vaalealle paljettihameelle, joka on istumakuvassa? Olen metsästänyt samantyylistä, toistaiseksi tuloksetta!

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

En tiedä merkkiä sille, mutta onneksi nyt on kaupat täynnä paljetteja :) VeroModassa oli ainakin mustia, kultaisia ja sitten tuollainen tokavikan kuvan raidallisia. Mangossa oli mielestäni myös hieman haalean kultaisia.
Toivottavasti löydät vastaavan, on kyllä ihanan värinen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram