Olen kai monesti täälläkin jo kertonut, miten en ole koskaan oikein ollut Nukkumatin hiekoitusalueella.
Välillä uni ei tule millään, joskus helpommin, mutta melkein koskaan en tunne sellaista väsymystä että meinaisin väkisin nukahtaa. Siksipä viime päivät (mistä lie matalapaineesta johtuu), olen melkein nauttinut siitä miten koko ajan olen ihan kuukahtamaisillani. Siitä kun silmät menevät väkisin kiinni ja nukahtaa sekunnissa.


Harvinaiset pakkotorkut on vahingossa otettu sohvalla jo muutamaan otteeseen. Vaihdettu lauantain ravintolaillallinen kotisohvaan ja kebabateriaan, koska olisi ollut mahdotonta pysyä hereillä ravintolassa, käydä kaupassa tai edes pidellä haarukkaa kädessä.
Ennenkuulumatonta ruokafeidausta, nukkumista ja perusarkea siis vain täällä. Mitäs siellä?

             Takki Lindex // Paita Zara // Hame Zara // Kengät Nike Air Max*(similar) // Laukku Celine // Aurinkolasit RayBan 2180*(similar)

                                                                                Kuvat: Kira Kosonen       

                                                                            Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Kommentit (6)

Maria

Meinasin sanoa,että tervetuloa ikäihmisten joukkoon mutta vaihdankin sen sanan "ikääntyvien ihmisten joukkoon" :).Mulla oli 24-v se raja kun sohva ja kotiin kuljetettu pizza tuntui paremmalta kuin ravintoloissa juokseminen(tosin stadin tarjonta oli vähän heikompaa silloin,tai sitten kaikki nähty).Tällä hetkellä on sohvan lisäksi tullut elämän nautintoja täyttämään ristisanatehtävät mitä tehdään ennen klo:22.oo nukkumaanmenoaikaa.Näin hurjaa se on nykyään :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Ei kyllä oikeasti kuulosta hullummalta se sohva ja ristisanatehtävät :)
Tämä kesä on kyllä ollut yllättävän rauhallinen. Syytän vielä toistaiseksi säätä, mutta veikkaan että iälläkin kyllä alkaa olla näppinsä pelissä :)

Heidi

Mä oon monesti kommentoinut samaa, mutta sulla on kyllä tosi kivoja takkeja. Kävin tosin tätä takkia kokeilemassa lindexillä ja musta tuntui et hukun siihen tai jotenkin telttamainen se oli. En ymmärrä, vaikka oon muo pienempi ja otin pienimmän koon niin oli tosi outo. Mulla on selkeästi tällaisen liehu takin mentävä aukko (=sanoo ihminen jonka eteisen naulakko on täynnä takkeja ja talvitakin on vielä varastossa). Mutta mun mielestä Suomessa saa omistaa monta takkia koska säät on niin syvältä, et melkein aina pitää olla takki päällä.

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Tiedätkö, itse kuvittelin myös hukkuvani tähän takkiin ensimmäisillä kerroilla. Se olikin pitkään käyttämättömänä, mutta sitten joku kerta osasin kai kokeilla sitä oikeiden vaatteiden kanssa ja ihan eri fiilis oli heti! Takki tarvitsee aika paljon "ihoa" että se ei näyttäisi niin telttamaiselta :D En käytä tätä miltei koskaan pitkien housujen, tai pitkähihaisenkaan kanssa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram