Ränsistyneet talot. Mikä niissä on aina niin kiehtovaa, mutta samalla todella karmivaa?
Tallinnassa hotellimme takana sijaitsevista hylätyistä rakennuksista tuli myös jostain syystän meidän kohtauspaikkamme "nähdään siellä autiotalolla"- miksei me voitu nähdä siinä parkkipaikalla, tai hotellin aulassa? Kummallista porukkaa.
Kerran Laurin siellä minua odotellessa alkoi sataa kaatamalla ja tämä menee jostain kolosta taloon sisälle sadetta suojaan. Itsehän olisin mielummin kierinyt vesilätäkössä kun astunut sinne. Pois yrittäessään se onnistui vielä raapaisemaan itsensä johonkin jättinaulaan ja nyt olen ihan varma, että se sai siitä jonkun neuvostotaudin.
 

 

 

 

 

 

 

 

Tuo sininen röyhelötoppi kiehtoi minua myös sen verran, että joskus sen onlystä nappasin mukaani täydentämään kaapistani puuttuvaa.. ööh, sähkönsinisen röyhelötopin paikkaa?
Onneksi se ei sentään ole keltainen, muuten olisin voinut samantien tanssia vaikka tiputanssia. Jopa sinisenäkin siihen oli totuttelemista. Oli nimittäin niin kerroksista ja niin paljon kaikkea koko toppi.

Tuulessahan se liehui kyllä kivasti ja aiheutti myös vastaantulijoissa hämmenystä peittäen juuri ja juuri alla olevat mustat shortit ja näin näyttäen vaan todella lyheltä mekolta. Että sellaista.

Neuvostotauteja ja tipuvaatteita, tähän on hyvä lopettaa.

 

Kommentit (11)

Marjaana

Kuvauspaikkana tuo talon edusta on mahtava, hienoja kuvia! Itse en myöskään olisi kyllä uskaltanut kömpiä sisälle... :D

Anonymous

muistatko sattumoisin mistä oot ostanu noi kengät:)? ja milloin? että saisikohan niitä vielä jostain!

AnsQ

Mussa samanlaisen fiiliksen aiheuttaa sellaset raksamiesten kontit, jotka on vähän ruostuneita. Ne on vaan jotenkin niin kamalan siistejä. :D Olevinaan.

Anonymous

MISSÄ SE TATSKA VIIPYY? käyn kokoajan kurkkimassa jos oisit jo postannu siitä mut eeeeei.

Anonymous

Toi ruskea&sininen-yhdistelmä näyttää vaan niin kivalta! BTW!ellen muista ihan väärin, niin sähän ostit verkkokauppa.comista sellasen hassun kamerajalustan? :D Oon melkein jo napsauttanut sen ostoskoriini, mutta ajattelin kysyä vielä, että mitäs oot tykkäillyt?

Lotta

Hitsi näytät hyvältä!"Onneksi se ei sentään ole keltainen, muuten olisin voinut samantien tanssia vaikka tiputanssia." Nauroin ääneen :-D Oot ihana päivien piristys, jatka samaan malliin!

Julia

AnsQ,haahahha :D Anonyymi,TULOSSAAAAAA! Olen aikaansaamaton :)Anonyymi,Niinpä! yleensä sähkönsinistä yhdistetään hopeaan, mutta minulta jos kysytään, niin sähkönsininen ja konjakki <3.Olen tykännyt paljon "hämähäkkijalustastani" se on oikeasti kätevä. Ei ole kaduttanut ostaa, mutta kuulin, että niitä saisi halvemmallakin jostain. En yhtään muista mistä :( Stokkalla myös törmäsin vastaaviin, hintaluokka taisi olla tosin sama.Lotta,Ihana, kiitos :) yritän kovasti.

Anonymous

hävetääkö sua Laurin väkivaltainen tausta?kuulemma on joutumassa okeuteenkin?pelkäätkö että hän käy joskus sinunkin päällesi?

Julia

Anonyymi,Oivoi anteeksi nyt suorapuheisuuteni, mutta miksi näin tyhmä kysymys? Jos poikaporukalla ajautuu tappeluun, niin tarkoittaako se sitä että on naistenhakkaaja? Olen tuntenut Laurin 6vuotta ja koskaan se ei edes huuda minulle, joten ei, en pelkää. En myöskään häpeä, kaikki me tehdään hölmöyksiä joskus, tai ajaudutaan hölmöihin tilanteisiin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram