Kerrankin minua onnisti - alennusmyynneissä nimittäin. Normaalisti en löydä noista sotkuisista XL kirjaimia täynnä olevasta ale-rekeistä mitään muuta kuin isoa turhautumista, mutta tämä neule oli siististi rivissä monen samanlaisen vieressä ja XS kokojakin oli tarjolla vaikka kuinka monelle.
Kauppa oli Monki ja hintaa kymmenen euroa.

Pidän siitä, että neule on ylipitkä ja pussimainen. Korkeiden korkojen kanssa enimmäkseen tosin.
Ballerinoissa neuleen kaunis muotoilu muuttuu perunasäkiksi, mutta sitten onkin vyö pelastamassa tilannetta ja perunasäkki toivottavasti kaukana poissa.

[caption id="attachment_3827" align="aligncenter" width="680" caption="Neule Monki // Laukku Cubus // Kengät Jeffrey Campbell // Aurinkolasit Burberry"]

[/caption]

Tänään Saaran avomies saapuu suomeen. Ihan ensimmäistä kertaa ja voi raukkaa kun meistä kaikista tämä on niin mahtavaa, että olemme kuin turistioppaat helvetistä pörräämässä hänen ympärillään seuraavat kaksi viikkoa.

Pehmeällä laskulla aloitamme suomikierroksemme illalla lähtemällä isolla kaveriporukalla ulos juhlimaan tuonne Helsingin viileään yöhön.

Mukavaa lauantaita kaikille!

Kommentit (22)

lorana

Ihania kuvia! :)

Ja muutenki sun blogi on ihana :).
Muokkaatko tai siis käytätkö jotain kuvakäsittely ohjelmaa tai jtn? :)jos kyllä niin mitä? Huomasin sun jostain matkakuvista ....oli niin mageita :)..

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiitos paljon :)
Matkakuvissa joissain käytin silloin Pixlr - retro vintage effects ohjelmaa, mikä löytyy netistä. Muuten saatan muuttaa kuvan kontrasteja, värejä, rajata, tai lisätä kirkkautta ihan perus muokkausohjelmalla.

nq

No voi että, nyt mulle tuli näistä kuvista ja susta mieleen ihan Angelina Jolie! Miksi olet niin upea? :p

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Vau, ei sitten yhtään kauniimpi ihminen :D Iso kiitos (vaikken nyt oikeasti näytä jolielta pätkääkään).
Ihana <3

Mirre

Olet kyllä niin näyttävä nainen! :) Tosi kauniita kuvia ja mulle tuli kanssa mieleen Jolie!

Nikita

Moikka! Tää sun blogi on ihan mieletön! Kun ekan kerran löysin tän ja selasin äkkii pari postausta läpi nii ei kyllä heti napannut. Palasin kuitenki tylsyydessä takas ja aloin lukee sun tekstejä niin hitto, paluuta ei oo! Sä kirjoitat ihan älyttömän taitavasti, ihan ku lukis jotain tosi hauskaa kirjaa ja voin kertoo että koukussa ollaan, ahmin vanhoja postauksia ja odotan innolla uusia. Jatka samaan malliin, älä ikinä lopeta :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Näin olen kuullut monelle muulekkin käyvän :D Kiva, että palaatte kuitenkin takaisin ja kiitos ihanasta kommentistasi. Piristi päivääni paljon. Kiitos :)

Vierailija

Jonkun aikaa oon seurannut blogiasi, tykkään katsella kivoja asukuvia! Erotut tästä suomalaisesta blogiviidakosta eduksesi, kaikki ovat yleensä niin samanlaisia mutta täällä on aina jotain muuta!=)
Ja kiitos, että olet niin tavallinen vaikka ulkonäkösi perusteella voisit ollakin vähän ylpeä...

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Kiva että tykkäät :) Ja kiva kuulla etten ole antanut ylpeää kuvaa itsestäni (en oikein pidä sellaisista ihmisistä) :D
Kiitos ihanasta kommentistasi.

Lotta

Hei nyt mun on pakko kysyä ostatko vitamiinisi apteekista vai luontaistuote kaupasta?? Niissä hän on vähän jotain eroja. Sulla on todella ihanat hiukset ja paksut:) ja sun blogia on kiva lukea tulee hyvälle tuulelle:)

Laura

Alan olla koko ajan enemmän sitä mieltä, että foxyt ja litat(varsinkin litat) sopii kaiken kanssa!

bloggari

Jotenki mulla tulee susta mielee nii victoria beckham :) Tollane vimesen tyylitelty ja aina kauniina oleva ihmine tunnut oleva :) mahtavaaku pitää itestää nui hyvin huolta! :) kiva blogi muutenki, mukavaa loppukesää sulle :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat