Pukeuduin eilen Barcelonasta ostamaani t-paitaan ja housuihin.
Rusetti sekä housuissa, että paidassa saattaa olla joillekkin hieman liikaa, mutta minua se ei häirinnyt. Oli naistenpäivä ja naistenpäivänä saa olla täynnä rusetteja!
 

Kommentit (11)

Anonymous

Kaks rusettii on just söpöö. Miten oot tehny ton sun kampauksen? oot niin äly nätti!

Anonymous

Kaunis :) Tykkään paljon sun tyylistä ja blogista. Oon jo monta kertaa saanut kivaa inspiraatiota omaan pukeutumiseen sulta. Esim. Käyttämäsi villainen hiuspanta. En pitänyt niistä aluksi ollenkaan, mutta kun näin niitä sinulla oli pakko käydä hakemassa oma ja nyt on päivittäisessä käytössä :) Kiitos.Videopostausta olen toivonut aikaisemminkin, mutta toivon uudestaan :) Olisi tosi kiva nähdä sellainen.

Sofiina

Ihana asu, vitsi miten mageet noi housut!!:) Eipä taida täältä tuollaisia mistään saada? :)

yanna

Oot ihana! Ja ihanat hiukset ja vaatteet ja kaikki ihan top notch niinkun ruotsin miljonääri mutsit sanois :D <3

Oc

Anonyymi,Jee, hyvä :) Tota se on itseasiassa sutastu vaan. Näyttää kyllä kieltämättä tehdyltä :oAnonyymi,Voi ihana! Ihan mieletöntä että oon saanu jonkun tykkäämään jostain :) Että, kiitos itsellesi! <3Haha. Videopostaus on kai pakko tehdä!Sofiina,Kiitos :) Nyt tänä vuonna oon onneks nähny vastaavia täälläkin. Seppälässä oli yhet makeet melko samanlaiset ja sitten zarassa ja Lindexillä on myös jotain ollu.Yanna,Sä oot ihana <3p.s älä kato ruotsin miljonääriäitejä :D

Anonymous

Kaunis asu. Maskuliininen, mutta silti tyttömäinen. Saanko kysyä, kuinka pitkä olet?

Anonymous

Tätä kommenttia ei missään maailman nimessä tarvitse julkaista, mutta huomasin arvet käsissäsi. Olisi joskus kiva, jos kertoisit miten olet selvinnyt mahdollisesti rankasta teini-iästä/angsteista/masennuksesta tms mistä arvet johtuvat. Ja ihanaa muuten, että olet selvinnyt. Olet oikea valo maailmalle, vaikken sinua tunne muutoin, kun täältä lukemalla! :)

Oc

Anonyymi,Oletpa tarkkanäköinen :D Itse en olisi tajunnut edes koko asiaa. Kommenttisi oli todella ihana, joten päätin vastata :)Arvet ovat nuoruusajan tyhmiä juttuja. Masennuksesta parantuu nopeasti lääkkeillä ja siihenkin pisteeseen jouduin luultavasti vain silloisen oman heikon/herkän luonteeni takia. Teininä tunteen vetävät sellaista vuoristirataa :D Onneksi kaikelle voi jälkikäteen nauraa ja huonotkin muistot ovat hyviä siinä mielessä, että ne kertovat sinulle miten onnellinen olet nyt :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat