Huomasin vasta sovitettuani tuota paitaa, että se oli kokoa L. Ilmeisesti minulle oikeassa koossa sen kuuluisi olla sitten kireä ja lyhyt? Pidin paljon enemmän tästä löysästä versiosta itselleni ja hintakin oli vain 12euroa joten L paita lähti mukaan.

Poikaystäväni viime kerralla Saslikissa rakastui venäläisiin valkosipulisuolakurkkuihin joita dipataan hunajaan ja smetanaan ja on siitä asti haikaillut niiden perään. Itsehän en ihan tätä uutta rakkauden kohdetta pystynyt täysin käsittämään, joten kaipasi se minunkin osaltani uusintakierrosta.

 

 

 

 

 

 

Kurkku homma ei vieläkään ihan auennut minulle (vaikka suolaskurkut olivatkin illan paras annos) mutta poikaystävälleni sitäkin enemmän ja hän tilasi ahmittuaan enimmäiset, vielä toisen annoksen lisää.

Suolakurkkujen ja pitkän odottelun jälkeen pääruokana toimi savustettua lohta ja maustehärkää.

 

 

 

 

Ollaan sitä taas skeptisiä, mutta en vieläkään pysty liputtamaan tämän paikan puolesta.
Olihan ruoka hyvää, mutta ei mitään spektaakkelimaista niinkuin Saslikin maine antaa ymmärtää.
Annokset ovat isoja ja niissä on kaikkea, mutta maistan aina vaan paljon suolaa ja kitkerää sipulia?
Minusta tulisi surkea ruokakriitikko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Anonymous

Ihana asu ja ihana blogi :)Hassua, että paita on niin isoa kokoa, se näyttää silti todella hyvältä.Onko sulla hiuslisäkkeet vai aidot? tosi pitkät nimittäin, mutta aidon näköiset.-Liza

Oc

Kiitos, kiitos.Ihan omat hiukset on, tosin erittäin huonokuntoiset sellaiset :) En kertakaikkiaan raaski leikata, vaikka vannoin matkan jälkeen meneväni suoraan kampaajalle tekemään näille auringon vahingoittamille kutreille pienen lyhennyksen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram