Olen muutamia (kymmeniä) kertoja pakannut huonosti. Nostellut kaapista paitoja ja shortseja matkalaukkuun, miettien että mitä muutakaan sitä tarvitsee. Kaikki hellemekotkin vaan mukaan, nekin ovat varmasti aivan yhtä kivoja edelleen kuin viime kesänä, tai varsinkin nuo neljä vuotta sitten Thaimaasta ostetut. Sitten nämä sandaalit, nuo biksut ja miksi ei tuota niin hauskaa viisi vuotta vanhaa haalariakin. Aivan varmasti se on edukseen pallon toisella puoliskolla palmujen alla.

Ei ole. Mikään ei koskaan ole hyvin jos pakkaan näin. Shortsit ahdistavat ja kaikki topit ovat samanlaisia. Mitkään hellemekot eivät enää sovi, istu tai näytä miltään muulta kuin kukkaräteiltä. Haalari päällä tekisi mieli nauraa. Miksi peilistä katsoo takaisin Tohtori Sykerön asukokonaisuus, eikä se naistenlehtien kesämuotinumeron keskiaukeaman mainostytön?
 


Tiedän olevani liian tarkka, mutta lomallakin kuljen mieluummin hyvin istuvissa mekoissa kuin liian pieneksi kutistuneissa ahdistavissa vaatekappaleissa mitä en vain jaksanut/viitsinyt sovittaa.
Siksipä olen ottanut tavakseni perinpohjaisen pakkaussession. Musiikki soimaan, laukku auki sängylle, lasi glögiä käteen ja hyvillä mielin vaan vaaterumban keskelle.
Sovitan usein melkein kaikkia vaatteita mitä otan mukaan. Varsinkin niitä vanhimpia. Uusia sovitan sopimaan muiden vaatteiden kanssa yhteen, jotta saisin mahdollisimman monta asukokonaisuutta samojen vaatteiden keskuudesta.

Joka ikinen kerta olen todella tyytyväinen että olen pakannut näin. Laukusta jää pois juuri ne mitä luultavasti olisin ottanut mukaan ilman sovittamatta ja mukaan tulee ne mitkä olisi jäänyt kaapin perälle, mutta nyt olivatkin lomalla käytetyimpiä.

Aikaahan siinä menee, mutta arvatkaa kuinka paljon enemmän aikaa on mennyt lomakohteessa joskus vaatteille kiukutellen, tai uusia etsien.

 

Nyt vaatekriisittömin mielin hoitamaan vielä viimeisiä asioita ja illalla lentokoneeseen. 

Kommentit (16)

Vierailija

Hei nainen sä näytät joka tapauksessa naistenlehtien kesämuotinumeron keskiaukeaman mainostytöltä, oli sulla päällä vaikka perunasäkki. Hehkeältä any case. Hyvää lomaa!

Aino

Ihania kuvia taas! (: Ootko muuten sillä Cheekin uudella Kuka Muu Muka musavideolla? Kohassa 1:30? (:
Ihanaa lomaa!

peilikuva

Eikä, en kestä miten ihana hattu :D Ja kuten aiemmin jo sanottiinkin, voisit ihan hyvin elellä perunasäkissä ja silti olisit yksi upeimman näkösistä naisista! Miks en itsekin jaksa pakata noin huolella..?

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hattua tullaan näkemään varmaa jokaisessa lomakuvassa:D Olen aivan rakastunut siihen!
Suosittelen kokeilemaan edes kerran tätä pakkausoperaatiota, se autaa sitten lomalla niin paljon! :)

Tuli

Oon myös todennut tuonkaltaisen pakkaamisen kaikkein parhaimmaksi! :) vihaan pakkaamista, mutta teen sen silti huolella, koska vain silloin se palkitsee lomakohteessa :) En oikein ymmärrä kun toiset valittaa etteivät osaa pakata tms, luultavastihan siitä puuttuu vain suunnitelmallisuutta? ;)

-katri

Mä tein juuri noin kun alkuun kuvailit.. Terveisin, -huonosti pukeutunut turisti Miamin muotimekasta- aarrgghh!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015