Tiedättekö sen tunteen kun harpotte uusissa koroissa kiireisenä päivänä pitkin kaupunkia ja havahdutte yhtäkkiä huomaamaan vain kuinka huomaamattomat ne uudet kengät ovat. Sitä ei ehkä käy usein, mutta se on hyvä havainto. Huomaamaton korko on mukava korko.

 

Näistä ylipolvensaappaista kyseltiin paljon, joten teen vielä toisen ylipolvien-postauksen. Tällä kertaa suosikkejani Zalandolta. Olen nimittäin ollut todella tyytyväinen näihin Zalandolta löytämiini Anna Fieldin saappaisiin.
Mukavuuden lisäksi ne ovat edulliset ja juuri sopivan pituiset ja kapeat.                                                                     Tässä Anna Fieldit ja muutama muu suosikki Zalandolta:

1. Hamraat Mai Piu Senza Ylipolvensaappaat (täältä*)  
2. Matalapohjaiset Rapisardi PAULINE - Ylipolvensaappaat (täältä*

3. Käyttämäni Anna Field Ylipolvensaappaat (täältä*).
4. Mustat Tamaris Ylipolvensaappaat (täältä*)

 

 

Olen huomannut, että ylipolvensaappaissa varsi pitää minulla olla vähintään sen 56cm pitkä ja ilman mitään tukea. Sellainen kapea kangassukka vain mikä kiskotaan jalkaan kuin säärystin. Muissa malleissa jalkani ovat vähän kuin ylisuurissa saappaissa.
                                                                    Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Kommentit (4)

Maikki

Moikka :)

Onko nuo sun käyttämät Anna Fieldin saappaat sellaista joustavaa materiaalia varresta? Mulla on jonkun verran lihasta pohkeessa, niin mietin, että onko liian kaposet.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram