Kommentit (8)

Essi

käytkö sä muuten töissä tai opiskeletko? ja mikä se kuntosali on, missä aina käyt?:) tää sun blogi on oikeesti tosi ihana! ja sä oot tosi kaunis:)

Oc

Essi,Töissä käyn :) Kuntosali on meidän kerrostalon oma, joten siellä käyn eniten. Satsiin on jäsenyys, mutta tänä vuonna on jäänyt aika hiljaiseksi siellä käyminen :D Kiitos, niin kiva kuulla että joku tykkää :)

Victoria

Sulla on aivan mahtava blogi, bongasin blogilistalta viikko sitten ja täytyy sanoa, että mielenkiinnolla olen läpi lukenut, tosi kivoja postauksia ja hirmuisen kaunis kirjoittaja :)

Anonymous

Sulla on kyllä tosiaan ihana blogi,harvoin vaivaudun kenenkään lukemani blogia kommentoimaan,mutta sun on vaan paras :) ihanaa kun jaksat kirjoittaa joka päivä, tää on illan kohokohta kun lösähtää sohvalle ja saa lukea sun päivän kuulumiset! Keep on going girl :)Oona

yanna

Ihania kuvia susta muru! Oot niin kuvauksellinen, toisin kun mä, sä et jäädy kameran edessä :D

Oc

Victoria,Ihana kuulla :) kiitos tuhannesti :)Oona,Eikä! Vitsi en voi muuta sanoa kuin KIITOS! Nää kommentit on vaan niin ihania. :)Yanna,No enkä ole! Valaistus ja kuvaaja tekee paljon :)

Oc

Sofiina, Kiitos :) Oon ihan hurahtanut lyhyisiin neuleisiin ja t-paitoihin :D Kuvassa oleva on h&m:stä. Taisi olla niinkin kallis kuin 7€ ja löytyy monissa eri sävyissä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram