Tänään oli heittämällä ihanempi sää kuin eilen. Kävin kaupungilla ostamassa vitamiineja.
Ehkä saatoin poiketa myös zarassa, koska yllättäen muistin minulla olevan sinne joululahjaksi saatu lahjakortti, missä oli vielä muutama kymppi jäljellä. Zaran näyteikkunan kirkuvat värejä.
Nyt niin muodissa olevaa vihreää, oranssia, sinistä ja punaista näkyy zaran valikoimassa ehkä eniten.

Ihastuin erääseen sineseen hameeseen, jonka oli pakko lähteä mukaan valkoisten shortien kanssa.

 

 

 

Tänään on muutenkin ollut kiva päivä. Aloitin aamuni puurolla, en ole pitkään aikaan syönyt puuroa.
Ihan varmasti juuri tämän puuron voimin jaksoin mennä salille bodypump tunnille ja etteikö se olisi riittänyt menin tunnin jälkeen vielä 15minuutiksi stepperiin ja tekemään muutaman lihassarjan.

Uhkailuni kovemmasta treenistä ja paremmasta ruokavaliosta on siis ainakin tähän mennessä pitänyt hyvin. Toisaalta voi olla, että Lauri pilaa kaiken.
Miehiä ei nimittäin pitäisi päästää kaupaan.

Viimeksi kun Lauri kävi kaupassa oli meillä illalliseksi luvassa "hodaribileet" ja tänään kuulemma "suomalaisen limun maistajaiset". Mitä ihmettä?!

 

 

 

 

Suklaatakaan ei näköjään voi ostaa koskaan liikaa.

 

 

Kiitos Lauri.

 

Kommentit (14)

Anonymous

Heeii! Mul on toi hame vihreenä (ensimmäinen vihree vaate ikinä).. Pitäisköhän käydä hakee sininenkin - ihan vaan siltä varalta, etten opi vihreetä käyttämään :)

Anonymous

Oi, toi Cocoa nibs on hyvää :P ja siinä on suht vähän hiilareita ja paljon terveellisiä antioksidantteja!

Laura

Lauri kuulostaa maailman mahtavimmalta poikaystävältä! Mäkin haluan miehen joka järjestää hodaribileitä ja suomalaisen limun maistajaisia, mahtavaa! Ja mahtavat on myös ostoksesi! :)

Anonymous

Itse ostin myös tuollaisen sinisen joku aika sitten! :) Millaiset paidat sen hameen kanssa parhaiten mielestäsi sopii? :)

Oc

Anonyymi,Haha, kuulostat ihan multa :DAnonyymi,Hyvä tietää! Se syödään sitten ekana :)Henna, Suklaa on yks juttu mitä mä en pysty vastustamaan. Noi on menny varmaan jo tänä iltana! Onpas muuten aikamoiset rimpulat, nyt kun tarkemmin katoin :DLaura,Se on aikamoinen. Ei ainakaan tuu tylsää :)Anonyymi,En ole ehtinyt vielä sovittaa, mutta kaavailin yhdistää värejä sen kanssa. Joku ihana kevyt toppi. Hame on itseasiassa niin klassinen, että sen kansaa saattaa mennä mikä vaan!Jenna,Parhaillaan menossa :Dr~ii,on :D

Oc

Anonyymi,Ne on optikkoliikkeestä. Vuoden 2009 voguen mallistoa jos oikein muistan :) Voi löytyä jostain netistä vielä, ehkä.

MJ

Onpas sun mies hauska :-D Järjestettäispä meilläkin suomalaisen limun maistajaisia! Ja ihanat noi shortsit :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat