Hyvää joulua minulle.
Koska emme vietä tänävuonna joulua ollenkaan saan ostella itselleni lahjoja hyvillämielin nyt. (tai huijata itseäni näillä lapsellisilla tekosyillä).
Tässä lupaamani viimeviikkoisen kaupunkikiertelyn saldo. Se kerta kun katsoin parhaakseni tehdä heti ensimmäisen kaupan jälkeen u-käännösen kotiin. Jokin näissä kimaltelevissa ja pörröisissä talvimallistoissa saa minut ihan vinksahtamaan.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (18)

Fashiomama

Siis MIKÄ ihana toi viimeinen paita on?? Siis toi valkoinen?? Ihan mielettömän kivan näköinen! :) GT:stä sekin..kö?

Anonymous

Olisi kiva kuulla tästä päätöksestä lisää...Miksi päädyitte ratkaisuun, ettette vietä joulua?Aiotteko vain chillailla sen kummempia tekemättä 24 joulukuuta?Miten perheenne ja ystävänne suhtautuivat asiaan?

Julia

Fashiomama,Kyllä sekin gt:stä. Kiva on.Reetta,niin on. Olen tepsutellut niillä joka päivä nyt :)Anonyymi,Koska olemme siellä Afrikassa :)Siiri,Oi, ihanaa! Anonyymi,Päädyttiin tähän ratkaisuun, koska ollaan siellä Afrikassa, kaukana perheistämme ja minulle yksi jouluvapaa on ihan ok viime joulun jälkeen, milloin järjestin ja kokkasin yksin joulun 10hengelle :D (vaikkakin se oli aika kivaa). Meidät on toki kutsuttu ystäväni poikaystävän suvun luokse siellä Afrikassa jouluaatoksi, mutta päätimme jo aijat sitten, että tämä joulu ollaan vaan ilman sen suurempaa häslinkiä. Perheet ja kaverit suhtautuu asiaan hyvin :)Anonyymi,Kaikki gt:stä, paitsi nuo tossut on hm:stä.Tiia,Ne on liian söpöjä!Anonyymi,GinaTricotista nekin.

Anonymous

Pakko kommentoida: Miksi pitäisi perustella, jos ei joulua vietä? En ole itse viettänyt vuosikausiin joulua. Viimeisen joululahjani ostin, kun kummityttö täytti 15-vuotta, 8 vuotta sitten. Joulu on minulle ylimääräinen loma, rauhoittuminen kotona yksin tai baarissa ystävien kanssa. Toisinaan ulkomaanmatka. Minulle on lisäksi aivan sama, mitä kaverit, ystävät tai perhe asiasta ajattelevat. Eivät he kuitenkaan kanssani joulua vietä tai kutsu kylään.

souphie

Ihania juttuja!! Mä en oo vähään aikaa käyny vaatekaupoissa ihan sen takia just ku heti lähtee mukaan kaikennäköistä! Miks et muuten joulua sit vietä tänä vuonna kunnolla? Se on kyl harmi, joulu on musta ihan must :)!http://souphie.wordpress.com/

Julia

souphie,Joulu on ihan kiva, mutta kun ollaan siellä Afrikassa, niin jätetään joulujuhlat vähän pois tänävuonna :)

Anonymous

Hei ollaan Barcelonassa ja koska sä oot täällä paljon käynyt, niin osaatko neuvoo jonkun illanvietto paikan? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram