Omasta mielestänihän minä halittsen autolla ajamisen miltei täydellisesti. Suuntavaisto on aina hukassa, mutta kyllä homma on muuten hyvin hanskassa. 
Matkalla juhannuksen viettoon omaksi suureksi yllätyksekseni sitten peruutinkin jonkun naisen autoa päin parkkipaikalla. Minä en koskaan törmäile mihinkään! Teki mieli nostaa kädet pystyyn, kävellä pois paikalta ja sanoa, että se en voinut olla minä. 
Onneksi kyse oli pienestä tönäisystä, eikä kumpaankaan autoon jäänyt pienintäkään jälkeä. Toinen osapuoli nosti asiasta kyllä aikamoisen shown. Väitti jokaisen puskurin naarmun tulleen tönäisystä- kohtiin minne autoni olisi ollut mahdotonta edes osua. Paikalle tuli paikallinen mies puolustamaan minua ja lopulta nainen tyytyi yhteystietoihini ja päästi minut menemään. Olin punainen kuin tomaatti ja ikuisesti traumatisoitunut peruuttamisesta. 
 
Ajoin myös päin puuta. (tai sitten kuva on lavastettu)
Loistavaa alkua seurasi tajuaminen, että olin unohtanut uimakamppeeni kotiin. En myöskään koskaan unohda mitään, joten tässä vaiheessa teki mieli jo lyödä itseään nenään. Lauri ehdotti että kipaisemme Lahden keskustasta ostamassa puuttuvat bikinit ja niin me sitten juoksimme siellä ostoksilla sopivasti juuri viisi minuuttia ennen kauppojen sulkeutumisaikaa. 
Loppu hyvin kaikki hyvin ja pientä eksymistä lukuunottamatta loppumatka taittui leppoisasti.
 
 
Mutta, en silti vaan pääse tuon törmäilyn yli. Kamalaa mokaamista naiselta joka kutsuu itseään maailman parhaaksi taskuparkkeeraajaksi. Niin...

Kommentit (10)

Charlotte

Voih älä sure. Viikko sen jälkeen kun olin saanut itse ajokortin ajoin ylinopeutta ja sain parkkisakot sekä peruutin päin puuta :D tulos oli ihan kivat laskut ja rikkinäinen takavalo... JA KAIKKI TÄMÄ YHDEN VIIKON AIKANA! Ei mun tuuria, onneksi olen jo ihan hyvä ajaja! (..ainakin omasta mielestä) (:

CHIC

Äh, olisin varmaan ruvennu parkumaan, jos mulle oltais ruvettu riehumaan jostain naarmusta, jota en ole edes tehnyt.Asiasta toiseen, teit taannoin sushi-postauksen ja tuli siitä mieleen, että olisi kiva lukea, mitkä sun mielestä on Helsingin parhaat sushipaikat (ellet oo jo sellasta postausta tehnyt).

Heli

Voi ei.. :D No, mutta tekevälle sattuu! Onneksi ei pahempaa vauriota tullut. Jengi on kyllä mielenkiintoista, oon kuullu paljonkin näitä että on yritetty laittaa kaikenmaailman kolhut pienen puskuritöytäisyn piikkiin :)Life | Or something like it

ebbuebbu

semmosta sattuu(: muttamutta voitko laittaa niistä bikineistä kuvan mitkä ostit? (:

Nata

Tiedän tunteen! :DSiinä vaiheessa kun on ajanut jotain päin tekis kyllä mieli vaan kävellä pois paikalta ja kadota maan alle.Parasta oli kyllä kerran kun joku 70v pappa ajo mun kylkeen ja ohikulkija alko ottamaan valokuvia!Ei tullu sitten mieleen tulla katsomaan vaikka et kävikö jollekkin jotain..onneksi ei käyny :)Eipä itelle tulis ihan heti mieleen alkaa kuvaamaan.Mutta onneksi se on vaan peltiä ja hyvä jos autoihin ei tullut edes mitään :)

pannukakku

^valokuvien ottamista heti onnettomuuden jälkeen kyllä itseasiassa ihan suositellaan koska niitä voidaan sitten käyttää todisteena ja autojen tarkat paikat ja vauriot näkyvät :)

Anonymous

O-ou, mullekin käynyt noin, ei kivaa :/.Peruutin itseasis mun kummitädin autolla jonkun audi miehen etunokkaan, mies sitten otti kaikki yhteystietoni ylös ja väitti naarmun olevan mun vika, vaikkei osumaani kohtaan mitään jälkeä jäänytkään. No sitten jouduin lopulta maksamaan kaikki kulut, vaikka itse korjaajakin sanoi naarmun olleen jo siinä.. Mut olihan se kiva maksaa audi miehen vanhat naarmut! Ja kyllä muuten itku pääs sen sattuessa, harmitti meinaan niin paljon, niin turha juttu. Mut eipähän enää ole tullut peruutettua muit autoja päin, kerran se vaan kirpas :P

Julia

Charlotte,hahahaha :D tuo lohdutti kyllä, kiitos :)Chic,Muistaakseni olen tehnyt jonkun pienen postauksen siitä missä tykkään käydä, mutta voin tehdä uuden ja ajankohtaisemman :)Heli,Niin, onneksi otettiin sitten kuvat ja kaikki, missä näkyy ettei autoni voinut osua naarmun kohtaan.ebbuebbu,Voin, kyllä :)Nata,Aivan :D Haha, innokas todistusaineiston kerääjä.Pannukakku,Niin tietysti, mekin otimme kuvat ja kaikki. Ylläoleva kommentti varmaan viittaa enemmänkin siihen järjestykseen missä kuvat otettiin :DAnonyymi,Voi eiii :D Ärsyttävää. Jep, niin siitä kummasti traumatisoituu, että kattelee kyllä taakseen tarkemmin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram