Koska saavuimme eilen melko myöhään Singaporeen, emme ehtineet tehdä muuta kuin käydä illallisella.
Loput porukasta oli aiemmin kierrellyt Botanic puutarhassa ja jossain muualla, mutta itse olin ihan tyytyväinen ns. helppoon ensimmäiseen päivään.

Ensimmäinen illallinen oli Straits Kitchen ravintolassa, missä buffet tyylisesti pääsi keräilemään lautaselleen ruokia melko laajasta valikoimasta. Noutopöydät oltiin lajiteltu eri maiden mukaan. Malesia, Intia, Indonesia jne. Olin aika haltioissani päästessäni maistelemaan niin paljon eri mausteita ja kastikkeita, (kastikkeita pitää olla paljon). Yllätyksekseni Kävin myös Intia osastolta hakemassa kanacurryä kolme kertaa lisää.  

Porukkamme on näin ensivaikutelmaltaan kiva, vaikka melko vähän on tullut keskusteltua. Norjalaiset, tanskalaiset ja yksi ruotsalainen viihtyy keskenään puhuen kieltä mistä häiritseväsi pystyy noukkimaan sanan tai pari, mutta ymmärtämättä kuitenkaan yhtään mitään. No, tuskin hekään meidän höpötyksistämme ovat perillä. Perillä en muuten ole aina oppaammekaan englannista, aksentti on vahva ja asiaa paljon. Väkisinkin puolet menee ohi, mutta yritä silti tallentaa kaiken mitä ymmärrän jonnekin tuonne muistini perukoille.

Illallisen jälkeen kaikki muut lähtivät hotellille nukkumaan, mutta Marinella ja minä jäätiin vielä hieman haahuileman pitkin kaupungin katuja.

Päätin siinä yksin tallustelessani lämpimässä illassa, että pidän Singaporesta paljon. Yleensä uuteen kaupunkiin tullessa saan sen ensituntuman melko nopeasti. Joko siitä heti pitää tai sitten ei. Singaporesta tällä hetkellä erittäin paljon.

Kävelin Orchard kadulla varmaan kaksi tuntia vain ihmetellen kauppoja, valoja, ihmisiä. Ainut kauppa mihin menin sisälle oli Topshop ja sieltä ei sitten ihan tyhjin käsin lähdettykään pois. Jos en olisi ollut niin väsynyt lennosta, olisin voinut kävellä vaikka kaksi tuntia lisää.

 

Kommentit (12)

BR

Se on kyl jännää miten toisaalta haluaa ulkomailla nähdä sellasta isoa maailmaa eli just noita kauppoja, valoja, rakennuksia, mutta välillä kaipaa rantoja, luontoa, aurinkoa. Singapore on kyl ehdottomasti maa jossa haluan käydä :) siellä on kuulemma tosi siistiä, että roskaamisesta saa tuntuvat sakot.

Vierailija

Toi on ollut sillä listalla missä joskus pitää päästä käymään, mutta näiden postausten ansiosta se kipusi muutaman pykälän ylöspäin :)

rosaa

Hei, nyt kun olet vähän aikaa jo siellä ollut, niin osaatko suositella jotain aluetta, mistä kannattaisi varata hotelli? Itse ostin lennot keväälle ja tarkoituksena olisi löytää kiva hotelli mahdollisimman keskeiseltä paikalta :) Mitä itse suosittelisit? :)

JULIA Toivola
Liittynyt17.11.2015

Hei, valitettavasti olen näistä etäisyyksistä hieman pihalla, nimittäin meidät noutaa aina auto mikä ajaa meidät paikasta A, paikkaan B. En ole siis paljon kävellyt, tai käyttänyt julkista liikennettä, mutta Singaporehan on todella pieni ja kaikkialla metroasemia, joten liikkuminen on todella helppoa oli se hotelli nyt melkein missä tahansa. Itse jos tulisin tänne omalle lomalle ehkä hakeutuisin juurikin tuon Orchid roadin ja Marina Bay sataman välimaasgtoon :)

Marinella

Voi että, näistä sun kuvista tuli aivan ihania! Tuo Canonin obiska on kyllä ihan kingi: hankintaa! (:

KaisaKoo

Oon parin viikon kuluttua lähdössä visarunille Singaporeen ja muistin nämä sun postaukset sieltä. Sain paljon hyviä vinkkejä miten kuluttaa (oletettavasti aivan liian lyhyt) aikani siellä. Kiitos! :)

http://dbluedream.blogspot.com/

Mira

Hei! Vanha postaus mutta ajankohtainen aihe - olen juuri lähdössä Singaporeen. Osaatko sanoa hintatasosta shoppailumahdollisuuksien suhteen, onko hinnat samaa tasoa kuin Suomessa? Olen kuullut että muuhun Aasiaan verrattuna on ainakin kalliimpaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

 

BUSINESS INQUIRIES AND CONTACT:
julia@juliatoivola.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011

Kategoriat

Instagram